Gaziantep’te Hasan Kılıç isimli adam yatalak eşi ile hastane hastane gezdiğini ve tüm kapıların yüzüne kapandığını öne sürdü. Eşi Sabiha’nın sadece gözlerini oynatabildiğini ve yatalak olduğunu belirten Kılıç, ‘Ambulans çağırdım, hastaneye götürmedi. Ertesi gün bir daha çağırdım, bu sefer götürdüler ama hastane kabul etmedi. Özel araçla bizi kabul edecek bir hastane aradım ama bulamadım’ diye isyan etti.

ACİLEN HASTANEYE YATMALI

Eşinin acilen hastaneye yatması gerektiğini belirten Kılıç, ‘Eşim sadece gözlerini oynatıyor. Tamamen yatalak. Vücudu çürüdü ve artık et parçaları dökülmeye başladı. Bir deri bir kemik kaldı ve durumu iyi değil. Hastaneye yatması lazım ama hiç bir hastane bizi kabul etmedi. Bazıları serum takıp yolladı. Ne yapacağım ben. Yüzde 98 engelli. Bunun ilerisi zaten ölüm’ ifadelerini kullandı.

Gaziantep'te mobil mamografi aracıyla 113 bin 352 kişiye kanser taraması yapıldı Gaziantep'te mobil mamografi aracıyla 113 bin 352 kişiye kanser taraması yapıldı

ÖZEL HASTANE PARASIYLA YİNE ALMADI

Devlet hastaneleri kabul etmeyince özel hastaneye gittiğini belirten Kılıç, ‘Maalesef özel hastane de bizi kabul etmedi. Parası ne ise vereyim yeter ki yatırın eşimi dedim. Ama nafile. Bir de dalga geçer gibi konuştular. Devlet hastanesinde biraz sesimi yükselttim diye bütün güvenlik üstüme yürüdü. Ne yapalım, sokağa bırakalım da ölsün mü? İnsan hayatı bu kadar ucuz mu?’ diye konuştu.