Gaziantep

Aslan'ın Avrupa mesaisi başlıyor

Süper Lig'de 2023-2024 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, Avrupa macerasına başlıyor. Sarı-kırmızılılar UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında İsviçre temsilcisi Young Boys ile deplasmanda karşılaşacak. İlk maçta istediği sonucu alarak avantaj elde etmek isteyen Galatasaray'da hedef galibiyet. Peki, Young Boys-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Abone Ol

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında Young Boys ve Galatasaray karşı karşıya gelecek. Aslan, İsviçre ekiplerinden Young Boys karşılaşmasını kazanarak, kendi sahasında oynayacağı rövanş maçına avantaj elde ederek çıkmak istiyor. Peki, Young Boys-Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Young Boys-Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında Young Boys ile 21 Ağustos Çarşamba günü karşılaşacak. İsviçre Stadyumu'nda oynanacak olan zorlu müsabaka TSİ 22.00'da başlayacak. Karşılaşma TRT 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Alman hakem yönetecek

UEFA'dan yapılan resmi açıklamaya göre sarı-kırmızılı takımın UEFA Şampiyonlar Ligi play-off'unda Young Boys ile yapacağı maçı Alman hakem Daniel Siebert yönetecek. Mücadelede Siebert'in yardımcılıklarını ise Jan Seidel ile Rafael Foltyn yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Daniel Schlager oldu.

Cimbom eksik gidiyor

Galatasaray'da Young Boys maçı öncesi kart cezalıları ve sakatlıklar bulunuyor. Kaan Ayhan ve teknik direktör Okan Buruk, Sparta Prag maçında aldıkları ceza sebebiyle kadroda yer alamayacak. Sakatlığı bulunan Kolombiyalı defans oyuncusu Davinson Sanchez'in de forma giymesi beklenmiyor.

Muhtemel 11'ler 

Young Boys: Ballmoos, Blum, Zoukrou, Husic, Hadjam, Niasse, Lauper, Meschack, Ugrinic, Colley, Ganvoula.

Galatasaray: Muslera, Jelert, Nelsson, Abdülkerim, Köhn, Torreira, Sara, Ziyech, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi.

{ "vars": { "account": "G-1REJ3H5V8B" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }