SPOR

Avrupa Fair Play Ödül Töreni Mardin’de düzenlenecek!

Avrupa Fair Play Hareketi’nin (EFPM) 30. Kongresi ve Avrupa Fair Play Ödül Töreni, 21-24 Ekim tarihlerinde Mardin’de yapılacak. İşte detaylar...

Abone Ol

Mardin Valiliği’nin desteği, Samsa Şirketler Grubu’nun sponsorluğunda TMOK Fair Play Komisyonu ve Avrupa Fair Play Hareketi (EFPM) iş birliği ile organize edilen kongre ve ödül töreni, Avrupa Fair Play ailesini, dostluk ve barış kenti Mardin’de buluşturacak.

Basın toplantısı yarın

Organizasyonun ayrıntılarının Türkiye ile paylaşılacağı basın toplantısı yarın (21 Ekim Pazartesi) Mardin kentinin önemli noktalarından Kasımiye Medresesi’nde yapılacak. Saat 13.30’da yapılacak toplantıda, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Fair Play Komisyonu Başkanı Erdoğan Arıpınar, TMOK Fair Play Komisyonu Başkan Yardımcısları Remzi Yılmaz ve Doç. Dr. Sevim Güllü, Samsa Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Samsa ve Martin Turizm ve Turizm İl Müdürü Ayhan Gök organizasyonun ayrıntıları hakkında bilgi verecek.

Mardin kenti hazır

Organizasyon Komitesi 2024 yılı başından bu yana sürdürdüğü ilgili hazırlıklarını tamamladı. Avrupa ve Dünya Fair Play kuruluşlarının yöneticilerinin buluşacağı organizasyonda, 2024 yılı Avrupa kıtasının dört bir yanında Avrupa Fair Play Ödüllerini kazanan isimler ödüllerini alırken, bu yıl EFPM’den ödül kazanan Türkiye’den 4 isim de ödüllerine kavuşacak. Ayrıca EFPM Bilim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Sevim Güllü’nün koordinatörlüğünde düzenlenecek EFPM 20. Kogresinde, Avrupa ve Türkiye’den akademisyenler sporda şiddetin önlenmesine dair sunumlarını yaparak üzerinde tartışacaklar. Kongrede bunun yanı sıra savaşın sürdüğü Orta Doğu’ya da barış mesajı verilecek.

{ "vars": { "account": "G-1REJ3H5V8B" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }