ASAYİŞ

Baba, kızını öldürdü! Cansız bedenini annesi buldu

Balıkesir'de Murat Sevilen adlı erkek, 18 yaşındaki kızını boğarak öldürdü. Murat Sevilen, kızını, arkadaşının doğum gününe gitmek istediği ve bir erkek arkadaşı olduğundan şüphelendiği için öldürdüğünü söyledi

Abone Ol

Balıkesir Gönen'de baba ile kızı arasında çıkan kavga faciayla bitti. Murat Sevilen adlı baba, 18 yaşındaki kızı Eylem Sevilen’i boğarak öldürdü.

Cinayet, Eylem Sevilen’in annesi Hafize Sevilen’in kayıp ihbarında bulunmasının ardından ortaya çıktı.

Eylem Sevilen’in, gün içinde eve dönmemesi üzerine annesi Hafize Sevilen, durumu yetkililere bildirdi. Yapılan araştırmalar ve başka bir aile yakınının verdiği bilgi doğrultusunda, polis ekipleri Eylem Sevilen’i evdeki kanepenin içinde ölü olarak buldu. Sağlık ekipleri, genç kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Cenazesi, detaylı inceleme için Gönen Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Baba Murat Sevilen, gözaltına alındı ve emniyetteki ifadesinde cinayetle ilgili çarpıcı bir itirafta bulundu. Murat Sevilen, kızının arkadaşının doğum gününe gitmek istediğini ve bir erkek arkadaşı olduğundan şüphelendiğini belirterek, bu sebeplerle kızı Eylem’i elleriyle boğarak öldürdüğünü söyledi.

Murat Sevilen, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı nöbetçi hakimlik tarafından tutuklandı.

{ "vars": { "account": "G-1REJ3H5V8B" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }