Gaziantep

BABAELİ MEZE YENİ YERİNDE HİZMETE AÇILDI

Gastronomi kenti Gaziantep'te damak zevkine önem verenlerin adresi Babaeli Meze metro kavsağı civarında yeni yerinde hizmet vermeye başladı.

Abone Ol


 

Gaziantep'te 3 yıl önce hizmete başlayan Babaeli meze lezziz tatları ile kısa sürede Gaziantep halkının ilgi odağı haline geldi.

TAMAMEN DOĞAL ÜRÜNLER

Koruyucu ve katkı maddesi içermeyen ve günlük taze mezeler yaptıklarını ifade eden Babaeli meze işletmecisi İskender Karaca,

"Ev yapımı dondurulmuş yuvarlama, içli köfte, mantı, sigara böreği'nin yanısıra özel günler toplantılar için özel menü siparişi alınabildiği ifade etti.

MEZE KONUSUNDA İDDİALIYIZ

Babaeli Meze'nin açılışında konuşan Karaca, açılışımıza özel ürün yelpasiziyle Meze konusunda iddialı olduklarını ve Gaziantep halkını mezelerimizden tatmaya bekliyoruz dedi.


Babaeli Meze'nin yeni yeri ve yeni konseptinin açılışına, Yapı kredi Binevler Şube müdürü, Mehmet Fıstıkçı, TSYD Gaziantep şube Temsilcisi Murat Atay,  Akbank Şirehan şube Müdürü Volkan Yasavul Modern et yönetim kurulu başkanı Resul Tosun ve önemli simalar katıldı.

DAVETLİLER HAYRAN KALDI


Babaeli Meze'nin açılış programı ve yeni yerinde yeni konsepti ile renkli görüntülere sahne olurken Öte yandan gelen misafirlere nefis mezelerden ikram edildi. Program, sevenlerinin ve misafirlerin toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

{ "vars": { "account": "G-1REJ3H5V8B" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }