Gaziantep Barosu’nun yeri hizmet binasında yapılan seçimlerde mevcut başkan İskender Kahraman yeniden başkanlığa seçildi. 

GÜRSEL 661 OY ALDI

46. Olağan Genel Kurulu'nu yapan Gaziantep Barosu'nda başkanlığa,1802 geçerli oyun 876'sını alan Av. İskender Kahraman seçildi. Gaziantep Barosu Hizmet Binasında yapılan heycanlı seçim yarışında Seçim çalışmaları sürecinde iki adayın yarışacağı sanılırken Av. Rıza Erkuş'un bir gün önce adaylığını açıklamasıyla birlikte 3 başkan adayı yarıştı.  Oy kullanım sona ermesiyle birlikte açılan sandıklarda Av. İskender Kahraman 876, Av Sibel Gürsel 661 ve Av Erkuş Rıza 265 aldılar.

YÖNETİM İÇİN 21 KİŞİ YARIŞTI

2 bin 800 avukat üyesi bulunan Gaziantep Barosu Başkanlığı için Av. İskender Kahraman,  Av. Sibel Gürsel ve Av Rıza Erkuş aday olurken, 10 kişilik yönetim kurulu üyeliği için de 21 Avukat aday yarıştılar.

KAZANAN GAZİANTEP OLACAK

Gaziantep Baro Başkan Adayı Avukat İskender Kahraman,  “Umarım Gaziantep baromuz, meslektaşlarımız ve şehrimiz için hayırlı bir sonuç çıkar sonuç her ne olursa olsun sonuç itibariyle kazanan Gaziantep olacaktır. Toplamda 2 bin 800 kişi ol kullanacak” dedi.

GÜZEL BİR YARIŞ İÇİNDEYİZ

Güzel bir yarış içerisinden olduklarını dile getiren Gaziantep Baro Başkan Adayı Avukat Sibel Gürsel, “Gaziantep barosu olarak 2022-2024 yılları için iki aday ben Avukat Sibel Gürsel ve şu an ki mevcut Başkan Avukat İskender Kahraman ile güzel bir yarış içerisindeyiz. Yaklaşık hazirun sayısı 2796 tabi 4 binin üzerinde de sicilimiz var. Sayısal ve nitelik olarak da büyüyen bir baroyuz, bölge bazında ve Türkiye’de hem Ulusal hem de Uluslararası vizyonuyla muhakkak kendinden söz ettirecektir. Bütün aday arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.