Gaziantep

Yazarımız Ali Şahin'in 4. kitabı 'Zeynep' okuyucuları ile buluştu!

Abone Ol

Aynı zamanda Reform Haber Medya ailesinin bir ferdi olan ve sitemizde 5 yıldır köşe yazarlığı da yapan yazarımız, okumayı çok seven fırsat bulduğu her anda kendini kitap okumaya adapte eden Ali K. Şahin ayrıca yurt dışında ki süre içerisinde ülkemiz ve doğduğu şehir ile bağlarını koparmadan gelişen hayat iklimini sorgulamaya ve tahlil etmeye devam etmiş. 

Akademik, Edebiyat, Şiir kategorilerinde eserler yazmış popüler bir yazar olan Ali K. Şahin, bu eserinde okuyucuları adeta bir yolculuğa çıkartıyor. İnsanların 100’Ü adlı çalışmada izler bırakan isimler anlatılıyor.

Yazar, 'Zeynep' adlı kitabında sessiz, basit ve sade anlatımıyla bizi olgunluğun, koşulsuz sevginin derinliğine sürüklerken diğer yandan hümanizm yumuşaklığında kulağımıza anlayış dolu sözler fısıldıyor.

Az söz, derin anlayış...

Polateli ilçesi Kızılgöl köyü nüfusuna kayıtlı olan ticaret, iş,sanat, spor dünyasının yakından tanıdığı Ali Şahin şimdiye kadar yayınladığı 4 eser bulunmakta. Ali Şahin'in 5. eseri ise Zeynep okuyucuları ile buluştu.

Yazar Ali Şahin’in kitabı seçkin kitapçılar ve online kitap satış mağazalarından temin edilebiliyor.

Kitap Okuyucuları www.kitapperonu.com adresinden kitaplara ulaşabilirler..

Yazar Ali Şahin kimdir?

9 Haziran 1970’te Kilis’in Kızılgöl Köyü’nde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Gaziantep’te tamamladıktan sonra Akdeniz Üniversitesi’nde Ekonomi okudu. Daha sonra Kazakistan İşletme Fakültesi Ekonomi Bölümü’nden mezun oldu.

Görevi ve işi gereği dünyanın birçok ülkesinde bulundu. 300’ün üzerinde yayımlanmış makalesinin yanında, Hayat Şehir, İnsan ve Uzaktaki Türkler kitabını yazdı. Güncel yazıları ve kitap çalışmaları devam etmektedir.

{ "vars": { "account": "G-1REJ3H5V8B" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }