Gaziantep

Belediye Başkanı Doğan, muhtarları ağırladı

Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan, ‘’19 Ekim Muhtarlar Günü’’ nedeniyle ilçede görev yapan muhtarlar onuruna kahvaltı programı düzenledi.

Abone Ol

Doğan, yakından ilgilenerek günlerini kutladığı muhtarlara hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Merkez ve kırsal mahalle muhtarlarının katıldığı programda konuşan Belediye Başkanı Doğan, muhtarlık görevinin demokrasinin temel taşlarından olduğunu ve muhtarların mahallelerine hizmet etmek için gece gündüz çalıştıklarını söyledi.

Nizip için yapılması gereken hizmetleri muhtarlarla istişare ederek yaptıklarını ifade eden Başkan Doğan şunları kaydetti.

‘’Nizip’e sevdalı biri olarak tüm yüreğimle ifade etmek isterim ki muhtarlar, millete hizmet davasının en cesur yürekleridir. Nerede derdi olan bir vatandaşımız varsa ben biliyorum ki muhtar oradadır. Muhtar umuttur, güvendir, elçidir, limandır, adalettir en nihayetinde muhtar anısını, acısını, sevincini ve hüznünü mahallesi ve o mahallenin insanı ile bütünleştirmiş, kendisinden, ailesinden, zamanından ve işinden fedakarlık yapan inanmış bir hizmet ehlidir. Bu duygu ve düşüncelerle demokrasimizin, millet iradesinin ve vatandaş temsilinin temel taşı değerli muhtarlarımın Muhtarlar Günü’nü tebrik ediyor hizmetleri için teşekkür ediyorum’’ sözlerine yer verdi. 

Nizip Muhtarlar Derneği Başkanı Temel Mermer ise, hizmetlerinden ve muhtarlara desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Ali Doğan’a teşekkür ederek plaket takdim etti.

{ "vars": { "account": "G-1REJ3H5V8B" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }