SPOR

Beşiktaş-Eintracht Frankfurt maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Muhtemel 11'ler...

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nin 2. haftasında bu akşam taraftarı önünde Almanya temsilcisi Eintracht Frankfurt ile kritik bir mücadeleye çıkacak. Avrupa Ligi'nde ilk hafta maçında deplasmanda Ajax'a 4-0 yenilen Beşiktaş, sahasında oynayacağı Eintracht Frankfurt'u yenerek moral bulmak ve lig sıralamasında yükselmek istiyor. Peki, Beşiktaş-Eintracht Frankfurt maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte detaylar...

Abone Ol

UEFA Avrupa Ligi'nin 2. haftasında Beşiktaş sahasında Bundesliga'nın köklü ekiplerinden Eintracht Frankfurt ile kıyasıya bir mücadeleye çıkacak. Avrupa kupalarında ilk kez karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş ve Eintracht Frankfurt zorlu mücadelede galibiyet arayacak. Beşiktaş'ta sakatlığı bulunan Libyalı futbolcu Moatasem Al Musrati, karşılaşmada forma giyemeyecek. Peki, Beşiktaş-Eintracht Frankfurt maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Beşiktaş-Eintracht Frankfurt maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nin ikinci haftasında yarın Almanya temsilcisi Eintracht Frankfurt'u konuk edecek.

Tüpraş Stadı'nda oynanacak karşılaşma, saat 22.00'de başlayacak. Mücadele TRT 1'den canlı olarak yayınlanacak.

İki takım Avrupa'da ilk kez karşı karşıya gelecek

İki takım, Avrupa kupalarında ilk kez karşı karşıya gelecek. Avrupa Ligi'nin ilk haftasında Hollanda ekibi Ajax'a 4-0 yenilen siyah-beyazlı takım, Eintracht Frankfurt'a üstünlük kurarak taraftarını mutlu etmeye çalışacak.

Organizasyonda 2 (1980, 2022) şampiyonluğu bulunan Eintracht Frankfurt ise ilk hafta maçında Çekya ekibi Viktoria Plzen ile 3-3 berabere kaldı.

Muhtemel 11'ler:

Beşiktaş: Mert, Svensson, Paulista, Felix, Masuaku, Rashica, Ndour, Gedson, Rafa Silva, Mario, Immobile

Eintracht Frankfurt: Santos, Theate, Koch, Amenda, Kristensen, Melo, Chaibi, Dina, Marmoush, Matanovic, Larsson

{ "vars": { "account": "G-1REJ3H5V8B" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }