Galler-Türkiye maçı için geri sayım devam ediyor. UEFA Uluslar B Ligi 4'üncü grupta Galler, İzlanda ve Karadağ ile mücadele edecek olan A Milli Takımımız ilk maçına Galler deplasmanında çıkacak. Bugüne kadar 9 kez karşılaştığımız Galler karşısında 3 galibiyet alan Türkiye, rakibini deplasmanda hiç yenemedi. EURO 2024 elemeleri D grubunda iç sahada oynanan maçı 2-0 kazanan A Milli takımımız deplasmanda oynanan maçtan 1-1 berabere ayrılmıştı. Vincenzo Montella, Galler'i deplasmanda yenerek tarihimizdeki ilk deplasman galibiyetini almak ve Uluslar Ligine iyi bir başlangıç yapmanın hesaplarını yapıyor. Peki Galler-Türkiye maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda? 

Spor basınının acı kaybı! Ahmet Çakır vefat etti Spor basınının acı kaybı! Ahmet Çakır vefat etti

Galler-Türkiye maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Galler-Türkiye UEFA Uluslar Ligi maçı bu akşam saat 21:45'te başlayacak. Mücadele TV8 ekranından naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak. Cardiff City Stadyumu'nda oynanacak olan mücadelede Norveçli hakem Rohit Saggi düdük çalacak.

Son maç berabere bitti

Ay-yıldızlılar, Galler ile son olarak 21 Kasım 2023'te EURO 2024 elemeleri son maçında Galler'in başkenti Cardiff'te karşı karşıya geldi. Galler'in golü 7. dakikada Neco Williams'tan gelirken, ay-yıldızlı ekip, 70. dakikada Yusuf Yazıcı ile beraberliği sağladı.

İşte muhtemel 11'imiz

Türkiye: Mert Günok | Mert Müldür, Çağlar, Merih, Kaan | İsmail, Orkun, Hakan, Arda, Kenan | Barış Alper.

Editör: Nihat Sıvakçıgil