Alman oyuncu Wilma Elles, 2008'de 'Türk Usulü' filminde rol aldıktan sonra, 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisiyle geniş çevrelerce tanınmış ve kariyerine Türkiye'de devam etmişti.  Gazetecilerin sorularını yanıtlayan oyuncu, Türk vatandaşı olduğunu açıklayarak yeni ismi hakkında konuştu.

Katıldığı bir etkinlikte fotoğraf çekimi sırasında Wilma Elles isminin Mücella olduğunu belirten Elles, şu ifadeleri kullandı:

"İsmim Mücella oldu. Aslında söylemeyi hiç düşünmüyordum, kimsenin haberi olmayacaktı; size özel oldu. Dikkatinizi çeken bir şey var mı? Hepimizin isimlerinin baş harfi M ile başlıyor. inanılmaz bir tesadüf değil mi? Ailemi çok seviyorum. Bu akşam beni yalnız bırakmak istemediler, iyi ki geldiler."

Wilma Elles evli mi?

Wilma Elles, 2014 yılında Arif Kerem Göğüş ile evlenmiş ve 2019 yılında bu evliliği sonlandırmıştı. Bu birliktelikten doğan ikiz çocukları Milat ve Melodi’nin velayeti ise annelerine verilmişti.

Ünlü oyuncu, 16 Aralık 2022'de Avukat Mehmet Şah Çelik ile evlenerek yeni bir sayfa açmıştı. Wilma Elles, geçen yıl hamile olduğunu açıklayarak mutlu haberi paylaşmıştı.

Miss Turkey 2024 birincisi İdil Bilgen: Yorumları hiç önemsemiyorum Miss Turkey 2024 birincisi İdil Bilgen: Yorumları hiç önemsemiyorum

Wilma Elles nereli kaç yaşında?

18 Ekim 1986 tarihinde, beş çocuklu bir ailenin ikinci çocuğu olarak Batı Almanya'nın Kuzey Ren-Vestfalya eyaletinde yer alan Köln şehrinde dünyaya geldi. Elles'in iki erkek ve iki kız kardeşi bulunmaktadır. Ünlü oyuncu Wilma Elles 38 yaşındadır.

Editör: Elif Yılmaz