SPOR

Ciro Immobile'den 90+3'te hayat öpücüğü

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Beşiktaş, sahasında Eyüpspor ile karşılaştı. Tüpraş Stadyumu'nda oynanan maçı Beşiktaş 2-1 kazandı. İşte detaylar...

Abone Ol

Beşiktaş, Milot Rashica'nın 20. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti. Eyüpspor, Emre Akbaba'nın 64. dakikada penaltıdan attığı golle eşitliği yakaladı. Beşiktaş 90+3. dakikada Ciro Immobile'nin penaltıdan attığı golle 2-1 öne geçti. Maçta başka gol çıkmadı ve Beşiktaş mücadeleyi 2-1 kazandı.

Geçtiğimiz hafta Trabzonspor ile 1-1 berabere kalan siyah beyazlı ekip, bu galibiyetle moral buldu. Arda Turan'ın öğrencileri ise ligde ilk kez mağlup oldu.

Bu sonuçla birlikte Beşiktaş, puanını 13'e çıkardı ve lider Galatasaray ile arasındaki puan farkı 5 oldu. Eyüpspor ise 9 puanda kaldı.

Ligin bir sonraki haftasında Beşiktaş, Kayserispor ile oynayacak. Eyüpspor ise Gaziantep FK ile karşılaşacak.

GIO'dan değişiklik yok

Tüpraş Stadı'ndaki mücadeleye değişiklik yapmadan çıkan Hollandalı teknik adam, kaleyi Mert Günok'a teslim ederken savunma dörtlüsünü Jonas Svensson, Gabriel Paulista, Felix Uduokhai ve Arthur Masuaku ile kurdu.

Orta sahanın merkezinde Al Musrati ve Gedson Fernandes ikilisine forma veren Van Bronckhorst, hücum hattında ise Joao Mario, Rafa Silva, Milot Rashica ile Ciro Immobile'yi oynattı.

Narin Güran unutulmadı

Beşiktaşlı taraftarlar, Diyarbakır'da öldürüldüğü ortaya çıkan 8 yaşındaki Narin Güran'ı unutmadı.

Siyah-beyazlı taraftarlar, tribüne "Çocuklar 'Narin'dir. İncitmeyin" yazılı pankart astı.

Öte yandan Beşiktaşlı taraftarlar, tribünlerin hemen hemen tamamını doldururken, Eyüpsporlu futbolseverler de kendilerine ayrılan bölümden karşılaşmayı takip etti.

{ "vars": { "account": "G-1REJ3H5V8B" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }