Kara para aklama iddiası üzerine haklarında soruşturma başlatılan Dilan ve Engin Polat'ın tutukluk halinin devamına karar verilirken Sıla ve Can Doğu tahliye edildi.

4. Sulh Ceza Mahkemesinde aylık tutukluluk incelemesi gerçekleştirildi. Hakimlik, Dilan Polat, Engin Polat, Sezgin Polat, Ahmet Gün ve Alper Kürşat Polat'ın tutukluluğuna devam kararı verirken Sıla Doğu ve Can Doğu'nun da aralarında bulunduğu 11 tutuklunun ise tutuksuz yargılanmasına hükümetti.

Kızına şiddet uygulayan Deniz Akkaya'ya kötü haber! Hapis cezası... Kızına şiddet uygulayan Deniz Akkaya'ya kötü haber! Hapis cezası...

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Başka davadan tutukluluğu olmayan sanıklar cezaevinden tahliye edildi. Sosyal medyaya yansıyan tahliye görüntülerinde Sıla Doğu, sinir krizi geçirerek "Dilan" diye ağladı.  

Sıla Doğu'nun avukatı Sibel Bozkulak da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tahliye kararını duyurdu Bozkulak; "Müvekkilim Sinem Sıla Doğu hakkında tahliye kararı verilmiştir" ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE'NİN KONUŞTUĞU DAVA 

İstanbul merkezli 6 ilde 1 Kasım 2023'te ve devamında düzenlenen operasyonlarda, Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 24 şüpheli gözaltına alınmıştı.

Dilan Polat, Engin Polat ve Sıla Doğu'nun da aralarında yer aldığı şüphelilerden 16'sı 5 Kasım 2023'te tutuklanırken, hakimlik 27 şirkete kayyum atanmasına hükmetmişti.

Editör: Ahmet Oğuz Çapan