Star TV'nin fenomen dizisi Yalı Çapkını'nda rol alan Beril Pozam ile Ersin Arıcı sade bir törenle dünyaevine girdi. Ünlü çifti, mutlu günlerinde Yalı Çapkını ekibi de yalnız bırakmadı.

Aşkları dizi setinde başlayan ünlü çift, sade bir törenle dünyaevine girdi. Düğünden kareler sosyal medyadan paylaşıldı.

Gülben Ergen paylaştı: Ankaralı Turgut'un son hali sevenlerini üzdü Gülben Ergen paylaştı: Ankaralı Turgut'un son hali sevenlerini üzdü

Z N B Yo6 A V E C I Vdm6A Bp F A

Yalı Çapkını ekibi de arkadaşlarını mutlu gününde yalnız bırakmadı. Çiftin nikahını dizinin Kazım Ağa'sı Diren Polatoğulları kıydı. Polatoğlulları, ünlü çift ve rol arkadaşları Afra Saraçoğlu ile Taro Emir Tekin'le pozunu "Er kişi Ersin'e Beril'imi verdim gitti" diyerek paylaştı.

E E 96Q Y N D U O H3 Zj Z Tq3 Zg

Nikâh sonrası basın mensupların sorularını yanıtlayan yeni evli çift, “Geldikleri için herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Beril Pozam nasıl evlilik teklifi aldığını anlattı: “Evlilik teklifi harika bir ortamda, baş başayken yıldızların altında bizim sevdiğim sadelikte ve hoşlukta geldi. Çok güzel bir anda bir yıldız kaydı ve harika bir teklif aldım. Bizim şansımız ve kısmetimiz birbirimizi bulmamız oldu. Çok büyütmek istemedik. Sessiz ve güzel bir şekilde yapmak istedik. Düğün çok ama çok stresli bir işmiş.”

Editör: Elif Yılmaz