Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, TRT'nin Avrupa kupaları için düzenlediği organizasyona katılım sağladı. Özbek, sarı-kırmızılı takımın transfer politikası ve takımla ilgili açıklamalarda bulundu. 

Transfer konusunda görüşmelerin devam ettiğini söyleyen ve yapılacaklar konusunda konuşmanın sağlıklı olmayacağını ifade eden Özbek, "Transferde neler yapılacağı, transferin sağlıklı olması için pek konuşulmaz. Ama bu konuda çalışıyoruz. Galatasaray'ı daha güçlü hale getirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. 2'de 2 yaptık, şampiyon takımı muhafaza ediyoruz. Sezon başında takımın performansını yorumlamak pek doğru olmaz. Birkaç hafta daha geçmesi lazım. Ondan sonra performansla ilgili düşüncelerimizi aktarmak daha doğru olur" dedi.

İlkay önemli bir oyuncu

İlkay Gündoğan transferiyle ilgili ise Özbek, şu ifadeleri kullandı: "İlkay Gündoğan her takımın gündeminde olabilir. Önemli bir oyuncu. Haber dolaşıyor ama gerçekten Barcelona'dan ayrılıp ayrılmayacağı kesin değil. Şu ana kadar bendeki bilgi İlkay'ın hala Barcelona'da kalmak istediği yönünde. Galatasaray her zaman İlkay gibi bir futbolcunun peşindedir. Kadrosunda görmek ister. Tartıştığımız şeyin esasına inmek lazım. Bendeki bilgi İlkay'ın Barcelona'da kalmak yönünde."

Gaziantep’te zincirleme trafik kazası! 2 yaralı Gaziantep’te zincirleme trafik kazası! 2 yaralı

TRT'ye tebrik

TRT'nin UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi, UEFA Konferans Ligi ve UEFA Avrupa Süper Kupa maçlarının yayınlarını 3 yıllığına almasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Özbek, "TRT'yi tebrik etmek lazım. Avrupa'nın 3 önemli turnuvasının naklen yayınını yapacak. Şifresiz olması da önemli. Bu konuda TRT'yi tebrik etmeliyiz. Çarşamba günü Avrupa'da önemli bir maça çıkıp bir hafta sonra da rövanşını oynayacağız. Galatasaray'ın amacı Şampiyonlar Ligi'nde yer almak. Kurucumuz Ali Sami Yen'in bize gösterdiği hedef, Avrupalı takımları yenmek. Onun için de Galatasaray, bugüne kadar başarılı olmuştur, yeri her zaman Avrupa olmuştur. Şampiyonlar Ligi bizim yer almayı amaçladığımız en önemli organizasyondur. Gerekeni yapacağız ve bunun için çalışıyoruz." ifadelerini kullandı. 

Editör: Nihat Sıvakçıgil