Prof. Dr. Mehmet Murat, Şube Başkanlığına, Doç. Dr. Fatih Bozbayındır (Mali İşler) Başkan Yardımcılığı, Doç. Dr. Ali Özkan (Hukuk/Toplu Sözl.) Başkan Yardımcılığı, Dr. Öğr. Üyesi Nurettin Akcan (Basın/İletişim) Başkan Yardımcılığı, Mehmet Sönerca Şube Sekreterliği, Ömer Alkan (Teşkilatlanma) Başkan Yardımcılığı, Mahmut Akşahin (Eğitim/Sosyal) Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

Konuya dair Eğitim-Bir-Sen Gaziantep Şubesi tarafından yapılan açıklama ise şu şekilde: “Memur-Sen Konfederasyonu’na bağlı Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen), 14 Şubat 1992 tarihinde eğitimci, şair ve yazar Mehmet Akif İnan ve arkadaşları tarafından kurulmuştur. Yaklaşık on yıl boyunca kamu görevlilerinin sendikal haklara kavuşması için gayret gösteren Mehmet Akif İnan, bu çalışmalarıyla aynı zamanda ülkemizde demokrasinin tabana yayılarak gelişmesi ve sivil toplumun güçlendirilmesi çalışmalarına büyük katkıda bulunmuştur. Akif İnan, kamu görevlilerinin sendikal örgütlenme hakkının kazanmasının ise tartışmasız öncüsü olmuştur. Sendikamızın 05.09.2024 tarihli 496 sayılı Yönetim Kurulu Kararıyla; “Eğitim-Bir-Sen Gaziantep 2 No.lu Şubesi” kurulmuştur.

Gaziantep'te lise öğrencisi yerde bulduğu 150 gram altını polise teslim etti Gaziantep'te lise öğrencisi yerde bulduğu 150 gram altını polise teslim etti

Prof. Dr. Mehmet Murat, Şube Başkanlığına, Doç. Dr. Fatih Bozbayındır (Mali İşler) Başkan Yardımcılığı, Doç. Dr. Ali Özkan (Hukuk/Toplu Sözl.) Başkan Yardımcılığı, Dr. Öğr. Üyesi Nurettin Akcan (Basın/İletişim) Başkan Yardımcılığı, Mehmet Sönerca Şube Sekreterliği, Ömer Alkan (Teşkilatlanma) Başkan Yardımcılığı, Mahmut Akşahin (Eğitim/Sosyal) Başkan Yardımcılığı  görevine getirilmiştir.

Eğitim-Bir-Sen’in hedefi, kamu görevlilerinin en büyük sendikası olarak önümüzdeki dönemde de Gaziantep’teki iki devlet üniversitesinde çalışanlarının hak ve menfaatlerini en iyi şekilde korumak ve geliştirmek olacaktır.”

Whatsapp Gorsel 2024 09 06 Saat 151808 1B8531A6

Editör: Elif Yılmaz