GÜNDEM

Erzurum'da kadın, eşinin kuzenini satırla yaraladı

Erzurum'da bir kadın kendisine "kocandan boşanıp beni alacaksın" diye baskı yaptığını iddia ettiği eşinin kuzenini satırla yaraladı.

Abone Ol

Olay Yakutiye ilçesindeki bir çay bahçesinde meydana geldi. S.E. geçmişte gönül ilişkisi yaşadığı, eşinin halasının oğlu Ü.E. tarafından sürekli rahatsız edildiği gerekçesiyle uzaklaştırma kararı aldırdı. Ü.E.'nin ısrarları üzerine ikili bir çay bahçesinde buluştu. Otomobilde oturdukları sırada Ü.E., iddiaya göre S.E.'ye tabanca göstererek 'Seni sakat bırakırım. Kocanı boşayıp beni alacaksın' diyerek tehdit etti. Otomobilden inip bir kameriyede otururken S.E., çantasından çıkardığı satırı Ü.E.'nin başının arka kısmına vurarak yaraladı. Kanlar içinde kalan Ü.E., kaçarak çalışanlardan yardım istedi. Güvenlik kameralarına da yansıyan görüntülerde tesise önce Ü.E.'nin sonra da elinde satırla S.E.'in girdiği görüldü.

"Namusum, şerefim ve babamın haysiyeti için yaptım"

Eşinin kuzeni Ü.E.'yi (42) başından satırla yaralayan S.E. (38), tutuklandı. S.E., adliyeye sevki sırasında "Bana kocandan boşanıp beni alacaksın' dedi. Ben de çantamdaki satırı çıkarıp vurdum. Bunu namusum, şerefim ve babamın haysiyeti için yaptım" dedi.

{ "vars": { "account": "G-1REJ3H5V8B" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }