Selçuk İnan liderliğindeki Gaziantep FK, Trendyol Süper Lig Şamil Ekinci Sezonu'nun 7. haftasında Arda Turan'ın çalıştırdığı İkas Eyüpspor ile karşı karşıya gelecek. Haftanın önemli müsabakalarından birisi olan Eyüpspor-Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar...

Eyüpspor-Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

İkas Eyüpspor-Gaziantep FK maçı 29 Eylül 2024 Pazar günü Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanacak. Karşılaşma saat 16.00'da başlayacak. Mücadele Bein Sport 2 ekranlarından yayınlanacak.

Maçı Arda Kardeşler yönetecek

TFF'den yapılan açıklamaya göre, İkas Eyüpspor-Gaziantep FK karşılaşmasını Arda Kardeşler yönetecek. Kardeşler'in yardımcıları Abdullah Uğur Sarı ve Murat Şener oldu. Müsabakada dördüncü hakem olarak Mehmet Ali Özer görev alacak.

4 eksik var

Gaziantep Futbol Kulübü'nün deplasmanda oynayacağı Eyüpspor maçı öncesinde 4 eksiği bulunuyor. Kırmızı-siyahlılarda sakatlığı devam eden Stephen Bitok, Mustafa Eskihellaç ve Quentin Daubin forma giyemeyecek. Ayrıca kart cezalısı olan Kacper Kozlowski kadroda yer alamayacak.

Fenerbahçe, Euroleague’e galibiyetle başladı Fenerbahçe, Euroleague’e galibiyetle başladı

Muhtemel 11'ler

Eyüpspor: Berke, Dubois, Robin Yalçın, Claro, Caner Erkin, Melih, Midtsjo, Saiz, Emre Akbaba, Ahmed Kutucu, Thiam.

Gaziantep FK: Dioudis, Ömürcan, Arda, Viana, Saborit, Badou Ndiaye, Furkan Soyalp, Maxim, Sorescu, Lungoyi, Okereke.

Özel karşılaşma

Eyüpspor teknik direktörü Arda Turan ile Gaziantep FK teknik direktörü Selçuk İnan, antrenörlük kariyerlerinde ilk kez birbirlerine rakip olacaklar. Milli Takım'da beraber forma giyen ve önemli başarılara imza atan Selçuk İnan ve Arda Turan için özel bir karşılaşma olacak. 

Thumbs B C 55Fe8Cd3Ab6Ea93Ddae5B822122F116C

Editör: Nihat Sıvakçıgil