SPOR

Filenin Sultanları'nın üçüncülük maçı ne zaman?

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, olimpiyatlarda bronz madalya için Brezilya ile karşılaşacak. Peki, Türkiye Brezilya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta?

Abone Ol

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Paris 2024 Yaz Olimpiyatlarında South Paris Arena’da yarı finalde İtalya ile karşılaştı. Fakat Filenin Sultanları, sahadan 3-0 mağlup ayrıldı. Finale çıkamayan A Milliler, bronz madalya için Brezilya ile karşılaşacak. İşte maça dair detaylar...

TÜRKİYE BREZİLYA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

A Milli Kadın Voleybol Takımı ise 10 Ağustos Cumartesi günü TSİ 18.15'te Brezilya ile bronz madalya maçına çıkacak. Müsabaka, TRT 1’den canlı yayınlanacak.

EDA ERDEM DÜNDAR: MADALYAYI KAZANMAK İÇİN HER ŞEYİ ORTAYA KOYACAĞIZ

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın kaptanı Eda Erdem Dündar, maçta sakin kalamadıklarını belirterek, şöyle konuştu:

"İtalya geride olduğu bölümlerde bile sakin kalmayı başardı. Kötü topları çok iyi kullandılar, akıllı hücum ettiler. Biz biraz fazla heyecanlıydık. Sakin kalamadık. Önde olduğumuz setleri bitiremedik. Yine de yarı finalde olmak çok keyifli. Bu kadar şansızlık ve sakatlığa rağmen yarı finalde olduğumuz için gurur duymalıyız. Hala madalya ile bitirme şansımız var. Cumartesi günü madalyayı kazanmak için her şeyi ortaya koyacağız."

{ "vars": { "account": "G-1REJ3H5V8B" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }