ASKON Olağan Genel Kurulu gerçekleşti! Başkan Güneş güven tazeledi ASKON Olağan Genel Kurulu gerçekleşti! Başkan Güneş güven tazeledi

Aaron Boupendza'nın menajeri tarafından önerilen transferiyle ilgili olarak, Gaziantep Futbol Kulübü'nün Boupendza ile prensipte anlaştığı ve 3 yıllık bir sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

Daha önce Süper Lig'de Hatayspor formasıyla büyük bir çıkış yakalayan Gabonlu golcünün, eğer herhangi bir aksilik yaşanmazsa pazartesi veya salı günü şehre gelerek sağlık kontrolünden geçmesi ve resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Fdsfdsf

Hatayspor'da Parlamıştı

Gaziantep Futbol Kulübü'nün 3 yıllık sözleşme için prensipte anlaştığı Aaron Boupendza, Hatayspor'da oynadığı dönemde Süper Lig'de büyük bir etki yaratmıştı. 36 maçta 22 gol ve 1 asist ile dikkatleri üzerine çeken Gabonlu oyuncu, o dönem Fenerbahçe ile de anılmıştı. Ardından Arabistan takımı Al-Arabi'ye transfer olan Boupendza, daha sonra Al Shabab ve son olarak MLS ekibi Cincinnati'de forma giydi. Cincinnati'de 14 maçta 2 gol atan Boupendza'nın performansı beklenenin altında kaldı. Boupendza'nın Gaziantep Futbol Kulübü'ne transferi, kırmızı-siyahlı taraftarlarda büyük bir heyecan yaratmış durumda

Daha önce Süper Ligde Hatayspor forması giyen ve gol kralı olan futbolcu daha sonra Arabistan Ligine transfer olmuştu. Orada sorunlar yaşayan futbolcunun yeniden Türkiye’ye gelmek istediği ve kırmızı siyahlıların teklifine olumlu yanıt verdiği belirtildi.

Futbolcu en geç Pazartesi veya Salı günü Gaziantep’te olacağı ve sağlık kontrellerinin ardından imza atacağı öğrenildi.

Editör: Murat ATAY