Gaziantep FK'da yaşanan sıkıntılardan birisi yönetimde yaşanan problemler olduğu gündeme geldi. Bu konuda açıklama yapan Gaziantep FK yöneticisi İbrahim Dicle, taraftarlarla ilgili hiçbir yanlış konuşması olmadığını söyledi. 

Melih Meriç’ten kent yöneticilerine çağrı! Melih Meriç’ten kent yöneticilerine çağrı!

İşte İbrahim Dicle'nin açıklaması; 

''Büyük Gaziantep Taraftarına

Şahsım ve kulübümün ismi kullanılarak bazı yayın organlarında çıkan haberleri üzüntüyle takip etmekteyim. Göreve geldiğimiz günden bu yana bu takımın menfaati için elimden gelenin her zaman fazlasını yapmış bir kardeşiniz olarak, bundan sonra da mücadelemiz devam edecektir. 

Hiç bir zaman yaptığımız desteklerin karşılığında tek kelime benim ismimin bile kullanıldığını görmemişsinizdir. Karşılıksız olarak bu kulübe sahip çıkmanın onuruyla görevime devam etmekteyim. 

Taraftarlarımız konusunda da ilk günden bu yana elimizden gelenin en iyisini yapma mücadelemiz vardı. Hala da bu mücadeleye devam edip, geçtiğimiz sezon kulüp tarihimizin en yüksek sayısıyla mücadele etmeyi başardık. 

Gaziantep şehrinin her bireyi, bizler için büyük önem arz etmektedir. Bu mücadelemiz de bu şehirdeki tüm Gazianteplilerin mutluluğunu sağlayabilmek adınadır. 

Bundan sonra da büyük taraftarımızla birlikte yolumuza emin adımlarla devam edeceğimize inanıyorum. ''

B06Af437 94B6 4E61 Af4E Bc78D3A2Ecb2

Editör: Murat ATAY