SPOR

Gaziantep FK-Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Gaziantep FK, sahasında Konyaspor'u konuk ediyor. Peki, Gaziantep FK-Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte detaylar...

Abone Ol

Trendyol Süper Lig'de heyecan devam ediyor. 10. hafta maçında Gaziantep FK ile Konyaspor karşı karşıya gelecek. İşte maça dair detaylar...

Gaziantep FK-Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Gaziantep FK-Konyaspor maçı 27 Ekim Pazar günü saat 13.30'da beIN Sports ekranından canlı olarak yayınlanacak.

Hakem kadrosu açıklandı

Gaziantep FK - Konyaspor maçını Ankara bölgesi hakemi Burak Pakkan yönetecek. Gaziantep Büyükşehir Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak karşılaşmada Pakkan'ın yardımcılıklarını Volkan Ahmet Narinç ve Mehmet Salih Mazlum üstlenecek. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Gürcan Hasova olacak.

Selçuk İnan kulübeye dönüyor

Beşiktaş maçından sonra PFDK tarafından 1 maç ceza alan Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk İnan, Kayserispor'la deplasmanda oynanan maçı cezası sebebiyle tribünden takip etmişti. Kırmızı-siyahlıların teknik patronu Selçuk İnan, Konyaspor maçında takımının başında olacak.

Gaziantep FK'da eksikler var

Gaziantep Futbol Kulübü'nde sakatlıkları bulunan David Okereke ve Eren Erdoğan'ın, Konyaspor karşısında forma giymesi beklenmiyor. Sakatlıktan yeni dönen Godfrey Bitok'un durumu maç saatinde belli olacak. 

{ "vars": { "account": "G-1REJ3H5V8B" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }