Gaziantep Futbol Kulübü, takımın tecrübeli futbolcularından Fildişi Sahilli Max Gradel ile yollarını ayırdı.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK, Fildişi Sahilli futbolcu Max Gradel ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı. 36 yaşındaki tecrübeli forvet, geçtiğimiz sezonun başında Sivasspor’dan Gaziantep FK’ya gelmişti.

Kırmızı-siyahlı ekipte 1 yıllık kontratı bulunan Max Gradel, Gaziantep FK ile toplam 30 maça çıkıp 1 gol, 4 asist yaptı. Gaziantep FK’dan yapılan açıklamada, “Profesyonel futbol takımımız oyuncularından Max Gradel ile olan sözleşmemiz karşılıklı anlaşılarak feshedilmiştir. Max Gradel, kulüp başkanımız Memik Yılmaz’la vedalaşarak yeni sezonda takımımıza başarılar dileğinde bulundu. Max Gradel’e kulübümüze yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür eder, kariyerinin bundan sonraki aşamalarında başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi.

Whatsapp Görsel 2024 07 07 Saat 21.16.29 239961B4

SAKARYASPOR İLE ANLAŞTI

Trendyol 1. Lig takımlarından Sakaryaspor, Max Gradel’i transfer etti.

Sakaryaspor’da yeni sezon transfer hareketliliği sürüyor. Yeni sezon için transfer çalışmalarına başlayan yeşil-siyahlılar, Gaziantep FK’da forma giyen Max Gradel ile Atatürk Stadyumu’nda sözleşme imzaladı.

Gaziantep FK'dan ayrıldı, TFF 1. Lig'e imza attı 

Yeni sezon için transfer hareketliliğini sürdüren Sakaryaspor, Max Gradel’i transfer etti. Sakaryaspor transferi resmen açıkladı. Detaylar...

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Sakaryaspor, Gaziantep FK'dan ayrılan Max Gradel'i kadrosuna kattığını açıkladı. 

1+1 yıllık sözleşme imzalandı

Yeni Atatürk Stadyumu'nda düzenlenen imza töreninde, en son Gaziantep FK'de forma giyen 36 yaşındaki Max Gradel'in kadroya dahil edildiği belirtildi.

Futbolcuyla 1+1 yıllık sözleşme imzalandığı kaydedildi.

Max Gradel istatistikleri 

Gaziantep'te İsrail'in saldırılarının yıl dönümünde "Filistin ile dayanışma gecesi" düzenlendi Gaziantep'te İsrail'in saldırılarının yıl dönümünde "Filistin ile dayanışma gecesi" düzenlendi

Max Gradel, geçtiğimiz sezonun başında 3 sezondur forma giydiği Sivasspor'dan ayrılarak Gaziantep FK'ya transfer olmuş ve 29 maçta 1 gol 4 asistlik performans sergilemişti. Tecrübeli isim Fildişi Milli takımı ile geçtiğimiz yaz Afrika Uluslar Kupası’nı kaldırmıştı.

Kaynak: iha