Monaco, Barcelona’yı yenerek haftanın süprizine imza attı Monaco, Barcelona’yı yenerek haftanın süprizine imza attı

Milli aranın ardından ligin 5. haftasında Sivasspor deplasmanına çıkacak olan kırmızı-siyahlılar, Galatasaray maçının tarihinin 17-19 Eylül arasında belirlenmesi durumunda, Sivasspor'un ardından İstanbul'a gidip Galatasaray ile karşılaşacak, hemen ardından ise Trabzonspor'u ağırlayacak.

Zorlu fikstür bekliyor

İçerdeki Trabzon maçının ardından Gaziantep FK yine İstanbul'un yolunu tutacak ve bu kez Eyüpspor'a konuk olacaklar. Ardından ise kırmızı-siyahlılar kendi evinde ligin güçlü ekiplerinden Beşiktaş'ı konuk edecek ve bu maçın ardından yine liglere milli ara verilmesinin ardından Gaziantep FK 10. haftada Kayserispor deplasmanı, 11. haftada ise içerde Konyaspor'u konuk edecekler. 

Başkan Memik Yılmaz programa itiraz edecek

Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz, Anadolu'da bir takımın bu programı kaldıramayacağını söyledi. TFF'ye itirazda bulunacaklarını söyleyen Başkan Memik Yılmaz, "Bugün federasyon yetkilileriyle telefonda görüşmemiz oldu. Bu kabul edilemez bir maç programı. Karayoluyla gideceğimiz Sivas maçının ardından takım hangi arada hazırlık yapabilecek. federasyonun bu durumu göz önünde bulundurması gerekiyor" dedi. 

Editör: Nihat Sıvakçıgil