Gaziantep FK’da 2017 yılından bu yana kulüp Genel Müdürlüğü görevini sürdüren Faruk Yıldırım sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kırmızı siyahlı kulübe veda etti.

Faruk Yıldırım yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“ 2017-2018 sezonunda kapısından girdiğim şehrimin takımı, şehrimizin en büyük markası olan Gaziantep Futbol Kulübü’ne veda zamanı… İlk yılımızda play-off finali yaşadığımız, sonrasında Süper Lig’e yükselen takımın bir parçası olmaktan gurur duyduğum evimden kendi isteğimle ayrılıyorum. Başta Sayın Adil Konukoğlu başkanım olmak üzere, Cevdet Akınla, Mehmet büyükekşi, Memik Yılmaz başkanlarım ve tüm yöneticilerimiz ile birlikte beraber görev yaptığım tüm çalışma arkadaşlarıma gönülden teşekkür ederim. Bundan sonra bende tribünden takımına sahip çıkan bir taraftar olarak yer alacağım. Tüm güzellikler bu kulüple olsun, başarılar. Teşekkürlerimle.

Faruk Yıldırım I66962C24165Ed

Faruk Yıldırım''

Nizip'te Zabıta ekipleri okul kantinlerinde denetim yaptı Nizip'te Zabıta ekipleri okul kantinlerinde denetim yaptı

GAZİANTEP FK TEŞEKKÜR ETTİ

Gaziantep Futbol Kulübü resmi sitesinden yaptığı açıklama ile Faruk Yıldırım'a teşekkür etti. 

İŞTE O AÇIKLAMA; 

Gaziantep Futbol Kulübümüzde, 2016-2017 sezonundan bu yana Genel Müdürlük görevini yöneten Faruk Yıldırım görevinden ayrılmıştır. Görevde bulunduğu süre boyunca emek ve katkılarından dolayı Sayın Faruk Yıldırım'a teşekkürlerimizi sunar, bundan sonraki süreçte başarılar dileriz. 

Editör: Murat ATAY