Gaziantep

Gaziantep FK'da flaş Gürban iddiası

Gaziantep Valisi Kemal Çeber ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in önderliğinde Gaziantep FK için yapılan toplantıya katılan İyi Parti Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban, dikkat çeken bir teklif sundu.

Abone Ol

Önceki gün yapılan toplantıya ilçe belediye başkanlarıyla birlikte tüm milletvekillerinin de davetli olmasına karşın sadece İyi Parti Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban katılırken yaptığı teklif ile herkesi şaşırttı ve 'gözü Gaziantep FK'da mı" dedirtti.

Milletvekili olarak toplantıya katılan Gürban'ın "Gaziantep FK'nın borsa'ya açılmasını ve 1.5 milyar para girdi garantisi" verdiği iddia edildi. Toplantıda yer alan kişilerin ifadelerine göre Gürban'ın takımın borsaya girmesi halinde her yıl borsadan gelecek parayla kulübün kendini çevireceğini iddia ettiği ancak bu teklifin kabul görmediği öğrenildi. 

TEKLİFİ KABUL GÖRMEDİ


İyi Parti Milletvetili Mehmet Mustafa Gürban'ın 2-3 aydır kulüp aradığı ve daha sonra yakın dostlarının 'Neden kulüp arıyorsunuz, Gaziantep FK var" dediği iddia edildi. Bu nedenle Gürban'ın dünkü toplantıya bu sebeple katıldığı ancak yapılan teklifi kabul görmediği bildirildi. Meclisteki yoğunluk nedeniyle davetli olan diğer milletvekilleri bu toplantıya katılamazken Gürban'ın neden bu toplantıya katıldığı ve niyetinin de ne olduğu belli olmuş oldu. Gaziantep FK'yı gözüne kestiren Gürban'ın bu hayalini de başlamadan ilk toplantıda bitmiş oldu. 

KAYNAK : https://www.gaziantepdogus.com/

{ "vars": { "account": "G-1REJ3H5V8B" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }