SPOR

Gaziantep FK'da Okereke ve Kozlowski siftah yaptı!

Gaziantep FK’nın golcü oyuncusu David Okereke ve kırmızı-siyahlıların 10 numarası Kacper Kozlowski Kayserispor karşısında bu sezonki ilk golünü attılar. İşte detaylar...

Abone Ol

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Gaziantep FK, deplasmanda Kayserispor'la karşılaştı. Müsabaka 2-2'lik beraberlikle sonuçlandı. Gaziantep FK'nın golleri, 22. dakikada David Okereke ve 45+1. dakikada Kacper Kozlowski'den geldi.

İlk gollerini attılar

Gaziantep FK'nın önemli hücumcuları, Kayserispor maçında attıkları gollerle siftah yaptı. Okereke ve Kozlowski, kırmızı-siyahlı formayla ilk gol sevincini yaşadı. 

Kozlowski göz kamaştırdı

Gaziantep FK'nın sezon başında Brighton'dan kadrosuna kattığı Kacper Kozlowski, Kayserispor karşısındaki mücadelesi ve attığı golle göz doldurdu. Kırmızı-siyahlıların genç yıldızı, ilk golde de takımını atağa çıkaran isim olmuştu. Polonyalı orta sahanın performansı teknik heyeti sevindirdi.

Okereke sözünü tuttu

Kayserispor maçı öncesinde gol atacağını ve takımına puan kazandıracağını söyleyen Nijeryalı forvet, böylece vermiş olduğu sözü tutmuş oldu. Karşılaşma boyunca rakip savunmaya zor anlar yaşatan Okereke, attığı golle de takımına katkı sağladı. Kayserispor karşısında iyi bir performans sergileyen golcü oyuncu, alkış aldı. Nijeryalı santraforun performansı ilerleyen haftalar için Gaziantep FK taraftarına umut verdi.

{ "vars": { "account": "G-1REJ3H5V8B" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }