Gaziantep

Gaziantep FK’ya haber yolladı 3. Lig’e imza attı

Süper Lig’de yıllarca top koşturan Muhammet Demir, 13 yıl sonra yuvasına döndü. Muhammet Demir kimdir ve kaç yaşında?

Abone Ol

Süper Lig’de yıllarca top koşturan Muhammet Demir, 13 yıl sonra yuvasına döndü. Muhammet Demir kimdir ve kaç yaşında?

Bir döneme damgasını vuran 32 yaşındaki deneyimli forvet altyapısından yetiştiği Bursaspor’a transfer oldu. Tecrübeli oyuncu, yeni takımıyla anlaşma sağlamadan önce Gaziantep FK’ya haber göndermiş fakat yönetim tarafından veto edilmişti.

Bursaspor’a imza attı

3. Lig ekiplerinden Bursaspor, transfer yasağının kalkmasıyla birlikte şampiyonluk parolasıyla harekete geçti. Pablo Martin Batalla’yı teknik direktörlük görevine getiren yeşil-beyazlılar, altyapısından yetişen Muhammet Demir’i kadrosuna kattı.

Gaziantep FK reddetti

Muhammet Demir, Bursaspor ile sözleşme imzalamadan önce 2019-2022 sezonları arasında formasını terlettiği Süper Lig ekibine transfer olabileceğini bildirdi. Ancak Gaziantep FK, bu transferi gerekli görmediğini belirterek reddetti.

Kariyer rekoruna Gaziantep’te ulaştı

Daha önce Başakşehir, Bursaspor, Gaziantepspor, Gaziantep FK, Konyaspor, Sivasspor ve Trabzonspor’da forma giyen Muhammet Demir’in kariyerinde en çok gol attığı takım Gaziantepspor oldu. Muhammet Demir burada 117 maçta görev aldı. Bu karşılaşmalarda 33 gol 10 asist katkısı verdi.

Muhammet Demir kimdir ve kaç yaşında?

Muhammet Demir, 30 Temmuz 1992 doğumlu Türk futbolcudur. Futbol kariyerine genç yaşta başlamış ve yeteneğiyle dikkatleri üzerine çekmiştir. İlk adımlarını Karadeniz Ereğlispor’da atan Demir, burada sergilediği başarılı performansla Bursaspor tarafından keşfedilmiştir. 2005 yılında Bursaspor altyapısına katılan Demir, 2007-2008 sezonunda profesyonel sözleşme imzalayarak A takıma yükselmiştir.

{ "vars": { "account": "G-1REJ3H5V8B" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }