Metropol şehir Gaziantep'e yakışmayan görüntüler adeta çığ gibi büyüyor. Sosyal medyada yayınlanan görüntüler büyük yankı buldu. O görüntülere tepkiler yağdı. Gaziantep Üniversite Hastanesi'nde temizlik ve hijyen adına hiçbir şey yok.

GASBEM ev sahipliğinde MYK Bölgesel Bilgilendirme Semineri gerçekleştirildi GASBEM ev sahipliğinde MYK Bölgesel Bilgilendirme Semineri gerçekleştirildi

Tuvaletlere giren hemen geri çıkıyor. Toplanmayan çöpler, dışa taşmış, pislikler isyan ettiriyor. Hastane bahçesi ve çevresi böcek ve haşereler ile dolmuş dışarıya çıkılmıyor. Bir hastaneye yakışmayan görüntüler hasta ve yakınlarını da isyan ettirdi. Hastaneye gelen vatandaşlar biran önce bu konuya çözüm bulunmasını istiyorlar.

Duruma tepki gösteren bazı vatandaşlar konuyla ilgili olarak, ''Biz neden böyle olduğunu sorduk. Temizlikçi sıkıntısı çektiklerini ve olsa da yetişmediğini söylediler. Orada temizlik görevlisi bir adam ıslak mendille temizlik yapıyordu. Şok olduk’ diye tepkilerini dile getirdiler.

Bir başka yorum yazan kişi ise 'Zorunlu yayın yapılması toplu yerlerde temizlik hijyen kuralları öğretilmeli ve caydırıcı ceza verilmelidir' diye tepki gösterdi.

Bir başka kişi ise şöyle yorumladı 'Her zaman ki hali hiç şaşırmadık yani bu daha görünen kısmı buraya Sağlıklı giden hasta çıkar.’

Editör: Ahmet Oğuz Çapan