Gaziantep

Gaziantep’te 1 ay boyunca maç yok!

Trendyol Süper Lig 2024-2025 sezonunda Güneydoğu ekibi, Süper Lig’de 1 ay taraftarından uzak kalacak. İşte sebebi…

Abone Ol

Trendyol Süper Lig 2024-2025 sezonuna Bodrum deplasmanında 1-0 galip gelerek giriş yapan Gaziantep FK, 2. hafta mücadelesinde sahasında konuk ettiği Samsunspor’a 1-0 mağlup oldu. Güneydoğu ekibi, Süper Lig’de 1 ay sonra taraftarına kavuşacak. İşte sebebi…

Süper Lig’de 2. hafta geride kalırken, Gaziantep FK uzun bir araya giriş yapıyor. 3. haftada oynanması planlanan Galatasaray-Gaziantep FK maçı, TFF tarafından ertelendi. Peki, ne oldu, maç neden ertelendi?

TFF’den Avrupa Rötarı

Türkiye Futbol Federasyonu, Avrupa’da ülkemizi temsil eden takımların play-off turu maçı öncesinde lig programında değişikliğe gidildiğini açıkladı. Süper Lig’in 3. haftasında oynanacak müsabakalardan; Galatasaray-Gaziantep FK, Trabzonspor-Kayserispor ve Samsunspor-Başakşehir maçları ileri bir tarihe ertelendi. Beşiktaş ise 3. haftayı fikstür gereği BAY geçecek. Peki, erteleme maçları ne zaman oynanacak?

Erteleme tarihleri belli oldu

Süper Lig’de ertelenen maçların ne zaman oynanacağı merak konusuydu. Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, “Ertelenen Galatasaray - Gaziantep FK müsabakası 24, 25, 26 Eylül tarihlerinden birinde, Trabzonspor - Bellona Kayserispor ve Samsunspor - RAMS Başakşehir FK müsabakaları ise 17, 18 veya 19 Eylül tarihlerinde oynanacaktır. Nihai program daha sonra ilan edilecektir” denildi.

4. haftayı BAY geçiyor

Süper Lig’in 4. hafta programında Gaziantep Futbol Kulübü, haftayı maç oynamadan BAY geçecek. Bununla birlikte iki hafta üst üste maç takvimi olmadan ilerlemiş olacak.

Dönüş deplasmanda olacak

Gaziantep FK, lige dönüşünü 5. haftada Sivasspor deplasmanıyla gerçekleştirecek. Müsabakanın 14-15-16 Eylül tarihlerinde oynanması bekleniyor.

Yuvaya dönüş

Kırmızı-siyahlılar, 6. haftada oynanacak olan Trabzonspor maçıyla birlikte seyircisiyle buluşacak. Karşılaşmanın, 22-23-24 Eylül tarihlerinde oynanması planlanıyor.  

Reformhaber.com'un özel haberidir. İzinsiz kullanım yapanlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.

 

  

   

{ "vars": { "account": "G-1REJ3H5V8B" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }