Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 15 Temmuz'un Türk milletinin yeniden dirilişinin, yeniden şahlanışının göstergesi olduğunu belirterek, "O gece Türkiye’nin yerle yeksan olması için harekete geçen hainler; ertesi güne ne yaparlarsa yapsınlar milletimizi bölemeyeceklerini, bayrağımızı indiremeyeceklerini, ezanlarımızı susturamayacaklarını, bu ülkeye diz çöktüremeyeceklerini, bu halka boyunduruk vuramayacaklarını anlamanın kahrıyla gerçeklere uyandılar." ifadelerini kullandı.

Thumbs B C 892Ad212064Ee2D649Ebf54994E31F2A

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ise 15 Temmuz 2016'da hain FETÖ/PDY tarafından Türk demokrasisine ve milli iradeye karşı teşebbüs edilen alçak darbe girişiminin, Cumhurbaşkanının liderliğinde, kahraman millet tarafından bertaraf edilişinin yıl dönümü olduğunu hatırlatarak, şehitleri saygı, minnet ve şükranla andığını belirtti.

GastroANTEP’te Masterchef rüzgarı! GastroANTEP’te Masterchef rüzgarı!

Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Adnan Ünverdi de ne Türkiye'yi içeriden yıkmak isteyen hain mihrakların ne de vatan üzerinde emelleri olan dış mihrakların aziz Türk milletine gücü yetmeyeceğini kaydetti.

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri GAİB Koordinatör Başkanı Ahmet Fikret Kileci ise 15 Temmuz'un Türkiye'nin demokrasiye olan bağlılığını ve milletin birlik ruhunu simgelediğini ifade etti.

MHP Gaziantep İl Başkanı Mustafa Bozgeyik de Türk milletinin birlik ve beraberlik ruhuyla hain darbe girişimine karşı gösterdiği destansı direnişin yıldönümünde, şehitleri rahmetle, gazileri minnetle andığını kaydetti.

Kaynak: aa