Gaziantep

Gaziantep'te bir esnaf kendini asarak yaşamına son verdi!

Gaziantep'in Nizip ilçesinde gerçekleşen intihar vakası ilçe esnafı ve halkı arasında büyük üzüntü yarattı.

Abone Ol

Nizip'te esnaflık yapan Müslüm Ayata isimli ilçenin sevilen esnafı, kendisini asmak suretiyle yaşamına son verdi.Edinilen bilgiye göre, uzun süredir maddi sıkıntılar yaşadığı iddia edilen ilçenin sevilen esnaflarından Müslüm Ayata'nın intiharı büyük üzüntü yarattı.

İple kendisini tavadana asan Müslüm Ayata.'nın intiharı ilçede kısa sürede yayılırken sevenleri hemen olay yerine koştu.  İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Müslüm Ayata.'nın hayatını kaybettiğini belirtti.

Olay yerine gelen  Nizip Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından Müslüm A.'nın cansız bedeni Nizip Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Gaziantep'in Nizip ilçesinde, Cumhuriyet Mahallesi'nde yaşayan Müslüm Ayata isimli bir esnafın kendini asarak yaşamına son vermesi, kentte son zamanlarda artan intihar vakalarına dair endişeleri yeniden gündeme taşıdı.

Ayata'nın intiharı, Gaziantep'teki artan intihar vakalarının bir yenisi olarak kaydedildi ve bölge halkı ile yetkilileri bir kez daha üzdü.

Gaziantep’te İntihar Vakaları Neden Artıyor?

Gaziantep'teki intihar vakalarındaki artışın ardında ekonomik sıkıntılar, psikolojik sorunlar ve sosyal izolasyon gibi çeşitli etkenlerin bulunduğu düşünülüyor. Uzmanlar, özellikle esnaf ve iş dünyasındaki bireylerin pandemiden sonra ekonomik olarak zorlandığını, artan enflasyon ve geçim sıkıntısının intiharlara zemin hazırladığını belirtiyorlar

Ayata'nın ölümü ilçe esnafı ve halkı arasında büyük üzüntüye neden oldu. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, henüz detaylı bir açıklama yapılmadı.

{ "vars": { "account": "G-1REJ3H5V8B" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }