Gaziantep

Gaziantep'te göçmen kaçakçılığı organizatörleri yakalandı

Gaziantep'in Şahinbey ve Nurdağı ilçesinde yapılan denetimlerde 3 göçmen kaçakçısı organizatör ve yabancı uyruklu şahıslar yakalanarak gözaltına alındı.

Abone Ol

Düzensiz göçmenleri menfaat temin ederek araçlarla taşıyan ve yapılan operasyonla ilgili Gaziantep Valiliği şu açıklamayı yaptı;

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca, göçmen kaçakçılığı organizatörlerine yönelik Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde icra edilen operasyonlar kapsamında, Ülkemize yasadışı yollardan geçen düzensiz göçmenlerin araçla Gaziantep ilinden başka bir İle götürüldüğünün ihbarının alınması üzerine Şahinbey ve Nurdağı ilçesinde bahse konu araçlar durdurularak (3) göçmen kaçakçısı organizatör ve yabancı uyruklu şahıslar yakalanarak gözaltına alınmıştır. Gözaltına alınan (3) organizatör şahıstan M.Ç. ve İ.E.M. isimli şüpheliler sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir. İ.S. isimli şüpheli ise adli kontrol şartı ile serbest bırakılmış, göçmen kaçakçılığında kullanılan araçlara da el konulmuştur. Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca, Göçmen Kaçakçılığının önlenmesi için suç ve suç örgütlerine yönelik çalışmalara 7/24 aralıksız devam edilmektedir.  

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

{ "vars": { "account": "G-1REJ3H5V8B" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }