Gaziantep

Gaziantep İpekyolu'nda zincirleme trafik kazası!

Gaziantep'te İpek yolunun kritik noktalarından Adliye Kavşağı alt geçidinde zincirleme bir trafik kazası meydana geldi. Olayda dört araç birbiriyle çarpıştı.

Loading...

Abone Ol

Gaziantep'te araçlardan biri çarpışmanın şiddetiyle takla attı. Aracın içerisindeki yolcular araçtan fırlayarak yere savruldu. Kazazedelere ilk müdahale olayın görgü tanıkları, araç sürücüleri ve yoldan geçenler tarafından yapıldı.

Kazanın etkisi ile araçlardan birisi takla attı ve araç içerisinde bulunan kişiler savrulmanın etkisi ile araçtan fırlayarak yola savruldu. Kazada araçlarda bulunan kişilere ilk müdahale kazayı gören diğer araç sürücülerinden geldi.

Kazayı gören vatandaşlar hemen durumu 112 Acil Sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık personeli ve polis ekipleri sevk edildi.

Kazada araçlar içerisinde bulunan 8 kişi olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalelerin ardından 1112 acil ambulanslar ile kaza yerine en yakın hastanelere kaldırılarak burada tedavi altına alındı.

Gaziantep'te, trafik kazası nedeniyle alt geçit geçici süreyle trafiğe kapatıldı. Polis ekipleri ise başka bir kazanın yaşanmaması için elinden geleni yaptı ve yolu kontrollü bir şekilde trafiğe açtı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

{ "vars": { "account": "G-1REJ3H5V8B" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }