REFORM HABER (ÖZEL)  Kavga, Gaziantep'te Alleben Göleti civarında kır düğünü şeklinde hizmet veren bir düğün salonunda henüz belirlenemeyen bir nedenle gece saatlerinde meydana geldi.

İddiaya göre; kına gecesinde damat tarafıyla halasının oğlu arasında tartışma başladı. Tartışmanın büyümesiyle Damat Yemlihan G., halasının oğluyla pistin ortasında kavga etti.

Her iki tarafın kavgaya dahil olmasıyla küfürlü ve sopalı kavgaya dönüştü.

X720 (1)

Gaziantep'te fotoğraf severler İslahiye ilçesinde "acıyı" kaydetti Gaziantep'te fotoğraf severler İslahiye ilçesinde "acıyı" kaydetti

Kavganın büyümesi üzerine M.O, telefonla durumu anlatarak, çalışanlarına darp edildiğini ve acilen Alleben Göleti civarındaki düğün salonuna gelmelerini istedi. 

Bunun üzerine M.O isimli şahsın tüm çalışanları kısa bir süre sonra işyerine ait araçlarıyla düğün salonuna geldi. Piste giren bu kişiler damat Yemlihan G'yi ellerindeki levye ve sopalarla acımasızca darp etmeye başladı.

Düğünde bulunan hiç kimsenin müdahale edemediği olayda, misafirler dışarıdan gelen saldırganlarla damat tarafını uzun süre ayırmaya çalıştı.

Düğün salonundaki kavga seslerini ve duyan vatandaşlar ise, jandarma ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen ekipler tarafları ayırdı. Olaya karışan 8 kişi ise jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

DAMAT'IN DURUMU KRİTİK

Bu arada, en mutlu gecesinde saldırıya uğrayan ve acımasızca 8 kişi tarafından levye ve sopalarla darp edilen damat Yemlihan G. ise 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Başına aldığı darbelerle beyin travması geçiren ve hayatı tehlikesi bulunan damat Yemlihan G. hastanenin yoğun bakım servisinde tedavi altına alındığı öğrenildi.

Jandarma tarafından gözaltına alınan 8 kişinin sorgulamalarının ardından Adli Makamlara sevk edileceği öğrenildi.

Editör: Murat ATAY