Gaziantep'te Şahinbey tramvay durağında yaşanan olay, şehri adeta şok etti. Bir çiftin durakta tartışması, korkunç bir şekilde son buldu. Durakta uzun süre tartışan çiftin erkek tarafı, kadının ayrılmasının ardından sinir krizi geçirerek trajik bir adım attı.

Nöroloji Uzmanı Dr. Tuncer, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Nöroloji Uzmanı Dr. Tuncer, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde

Olay, durakta bekleyen yolcuların gözleri önünde gelişti. İddialara göre, çift uzun süre durakta tartıştı. Kadın olay yerinden ayrıldıktan sonra, arkasından bağıran adam bir anda cebinden çıkardığı silahla hayatına son verdi. Olay  anında tramvay durağında bulunan vatandaşlar büyük bir şok yaşadı.

Olay yerine hızla gelen sağlık ekipleri, adamın yaşamını yitirdiğini belirledi. Şaşkın yolcular ise gördükleri karşısında ne yapacaklarını bilemedi. Güvenlik kameralarına da yansıyan olay, çevrede büyük yankı uyandırdı.

Yetkililer, Bu üzücü olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Polis ekipleri olayın tüm detaylarını aydınlatmak ve tarafların geçmişteki ilişkilerini incelemek için çalışmalara devam ediyor.

Olayın ardındaki sebepler tam olarak netleşmemişken, görgü tanıkları tartışmanın oldukça şiddetli geçtiğini ifade etti. 

Editör: Murat ATAY