SPOR

Giovanni van Bronckhorst: "Gaziantep FK acı çektirmeye hazır bir takım"

Beşiktaş'ın Hollandalı teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst, gündeme ilişkin açıklamalarda bulunuyor. İşte detaylar ve van Bronckhorst'un açıklamalarından öne çıkanlar...

Abone Ol

Beşiktaş teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst, beIN SPORTS'un konuğu oldu ve gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Türk futboluna puan kazandırmalıyız

UEFA Avrupa Ligi'ndeki sonuçlarla ilgili konuşan Hollandalı teknik adam, "Avrupa'daki sonuçlar için pek çok sebep düşünülebilir. Rangers ile başarılı oldum ama Şampiyonlar Ligi'nde zorluk çektik. Ajax ile aynı seviyede miyiz? İyi mi oynadık? Sanmıyorum. Eintracht Frankfurt'a karşı iyi oynadık. Kaleci hayatının en iyi maçını oynadı. Oyuncuları tanımak, takımı tanımak ve aralarındaki kombinasyonu sağlamak görevim. Öndeki üç oyuncu iyi oynamamızı sağladı. Bazen iyi, bazen kötü anlar olabiliyor. Lyon deplasmanı ve sonra devam edeceğiz. Lyon'a karşı iyi sonuç almamız lazım. Türk takımlarına baktığımızda, Avrupa Ligi'nde devam ediyoruz. Fenerbahçe ve Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne kalamadı. Bu üzücü! Türk futbolu için puan kazanmalıyız. Avrupa'dan farklı takımlarla oynuyoruz ve çok güçlüler. Bunu oynadığınızda fark ediyorsunuz." ifadelerini kullandı.

Semih yükselen bir yıldız

Semih Kılıçsoy'un istediği süreleri alamamasıyla ve genç futbolcu ile ilgili düşüncelerini aktaran Bronckhorst, "Semih benim için yükselen bir yıldız, çok yetenekli bir oyuncu. Onunla birçok kez görüştük, geliştirmesi gereken konular üzerine konuştuk. Şu an yaptığı şey bu. Semih daha iyi bir oyuncu olacak, bu kesin. Beşiktaş taraftarları bu konuda endişelenmesin. Onu geliştirmeye çalışıyorum. Bununla ilgili detayları Semih biliyor. Oyuncularımla konuşmaları açık açık anlatmam. Ona farklı şeyler söylediğimi sanmıyorum, diğer teknik adamlar da bunları söylemiştir. Beşiktaş için çok iyi bir futbolcu olacak." ifadelerini kullandı.

Gaziantep acı çektirmeye hazır bir takım

Gaziantep FK deplasmanında son dakikada yedikleri golle gelen beraberliğin değerlendirmesini yapan Hollandalı teknik adam, "Farkı ikiye çıkaramazsanız Gaziantep gibi takımlar size acı çektirmeye her zaman hazırlar. Süper Lig talepkar bir lig. İki üç gol atmadıkça ligde her zaman tehlikedesiniz." dedi.

Kadroyu daha güçlü hale getirmek bizim elimizde

Devre arasında transfer isteyip istemediği yönündeki soruya cevap veren Giovanni van Bronckhorst, "Devre arasına çok var. Daha sürece yeni başladık. Yeni bir kadro, yeni bir takım yapılandırması. Bunu sadece bu sezon için değil önümüzdeki yıllar için yaptık. Daha fazla gelişim istiyoruz. Transfer penceresi açılıyor ve sonunda daha iyi hale geleceğinizden emin oluyorsunuz. Bu yaz öyle oldu. Kadroyu daha güçlü hale getirmek bizim elimizde." şeklinde konuştu.

{ "vars": { "account": "G-1REJ3H5V8B" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }