Eski futbolcu Gökhan Çıra, Selin Ciğerci ile evli olduğu dönemde taşıyıcı anne yoluyla bebek sahibi olmuştu. İkili, taşıyıcı anne yoluyla sahip oldukları kızlarıyla bir kez daha gündeme gelmişti. Selin Ciğerci, Gökhan Çıra'nın yatakta kızıyla verdiği pozu sosyal medyada paylaşmıştı. Paylaşılan bu fotoğraf tartışmaları da beraberinde getirmişti.

Devlet yurduna mı yerleştirildi?

S.S.Ç isimli çocuğun sosyal medyada paylaşılan fotoğrafının tepki çekmesinin ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığına başvurarak soruşturma başlatılmasını ve çocuğun geçici olarak devlet yurduna yerleştirilmesini talep etti.

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığınca bu talep doğrultusunda soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında Gökhan Çıra'nın "aile hukukundan kaynaklanan yükümlülüğün ihlali" suçundan ifadesinin alınmasına karar verildi.

Soruşturmada, mağdur çocuk S.S.Ç. hakkında alınan raporda, evde bakımını yapan kişilerce bakımına devam edilmesi gerektiği kaydedildi.

Mağdur çocuğun durumu ve gelişimine uygun düşecek şekilde çocuk mahkemesinden danışmanlık tedbiri istenmesine karar verilirken, Gökhan Çıra'nın bir süreliğine uzaklaştırılmasının da aile mahkemesinden talep edileceği belirtildi.

Gökhan Çıra'dan açıklama geldi

Son Dakika: Manisa'da 4 büyüklüğünde deprem! Son Dakika: Manisa'da 4 büyüklüğünde deprem!

Instagram hesabından açıklama yapan Gökhan Çıra, "O benin kızım, dünyam, parçam, yaşama sevincim kızım. Biyolojik olarak da babası olduğumu unutanlara bu yazım. Elbette beni çağıran resmi makamlara ifademi vermeye gideceğim ama bilin ki kızımla fotoğraf çekerken sevgimden ha başımın üstüne koymuşum ha avucumun içinde sarmalamışım. Babalığın verdiği sevinç ve gururla toplumun değerlerine aykırı bir kusur işlemiş gibi göründüysem affola. Ama işlemedim." dedi.

Editör: Elif Yılmaz