Dünya turu kapsamında Muğla'ya uğrayan Rus fenomenin kazasıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Rusya vatandaşı Tatyana Ozolina, yaptığı dünya turunun bir ayağı olan Muğla'nın Milas ilçesinde motorcu arkadaşlarıyla buluştu.

Onur Obuk ve Sergei Khadrikov isimli motorcularla 21 Temmuz günü Söke-Milas kara yolunda seyir halinde bulunan Ozolina, bir kazaya karıştı.

Tatyana Ozolina Kimdir Sosyal Medya Fenomeni Tatyana Ivanovna Ozolina Nasil Oldu

Hatalı sollama yaptı

3 motosikletliden Sergei Khadrikov'un geride kalmasıyla Obuk ve Ozolina hız keserek diğer arkadaşlarının kendilerine yaklaşmasını bekledi.

Bu sırada gelen bir tır, Obuk ile Ozolina'nın motosikletlerinin arasına girdi. Tekrar öne geçebilmek için bu tırı hatalı şekilde solladığı ileri sürülen Tatiana Ozolina'nın kullandığı motosiklet, önünde seyreden Onur Obuk'un motosikletine arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle Obuk ve Ozolina savrularak yola düştü.

Hatası canına mal oldu

Gaziantep'te 2 milyonluk vurgun! Gaziantep'te 2 milyonluk vurgun!

İhbarla bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Ozolina'nın yaşamını yitirdiği belirlendi.

Ağır yaralanan Onur Obuk ise Milas Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Tatiana Ozolina'nın cansız bedeni, otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayın ardından hastanede tedavisi tamamlanan Onur Obuk, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

O anları anlattı

Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Obuk, dün çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Öte yandan, Obuk'un ifadesinde turda arka seyreden ve yavaşlayan Sergei Khadrikov'u beklediklerini belirtirken, Sergei Khadrikov da Tatiana Ozolina'nın bir tırı hatalı şekilde sollaması sonucu önünde seyreden Obuk'a çarptığını söyledi.

Cenazeyi alabilmek için para topluyorlar

Öte yandan, Tatiana Ozolina'nın cenazesinin Muğla Adli Tıp Kurumu morgunda yakınları tarafından henüz alınmadığı ve cenazenin Rusya'ya götürülmesi için arkadaşlarının sosyal medya üzerinden para topladığı belirtildi.

Editör: Murat ATAY