SPOR

Kayseri'de maç bitti. Beşiktaş: 3 Kayserispor: 0

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Kayserispor, sahasında Beşiktaş ile karşı karşıya geldi. Müsabaka Beşiktaş'ın 3 golü ile sonlandı.

Abone Ol

Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Kayserispor, sahasında Beşiktaş ile karşı karşıya geldi. Müsabaka Beşiktaş'ın 3 golü ile sonlandı.

Beşiktaş, Kayserispor deplasmanında 3 puanı 3 golle aldı.

İlk yarıda Kayserispor, kontra ataklarıyla üstünlük kurmaya çalıştı. Beşiktaş ise arka arkaya pozisyonlar yakaladı fakat iki takım da fileleri havalandırmayı başaramadı ve Kayseri'de devre arasına 0 – 0 beraberlik ile gidildi.

İkinci yarının başlaması ile birlikte vites arttıran siyah beyazlılar, dakika 56'da Gedson Fernandes ile golü buldu ve skoru 1 – 0 yaptı. Ciro Immobile, dakika 78'de kullandığı penaltıyı gole çevirmeyi başarıyor ve farkı ikiye çıkartıyor: 2 – 0. Yine Immobile, dakika 90'da kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü kaydetti ve skor 3 – 0 oldu.

Atilla Karaoğlan'ın son düdüğü ile birlikte Beşiktaş, Kayserispor deplasmanından 3 - 0'lık skorla ayrıldı ve hanesine 3 puanı yazarak Süper Lig'e namağlup devam etti.

{ "vars": { "account": "G-1REJ3H5V8B" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }