SPOR

Kayserispor - Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Gaziantep FK, deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak. Peki, Kayserispor - Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Kayserispor - Gaziantep FK maçının muhtemel ilk 11'leri ve daha fazlası haberimizde...

Abone Ol

Milli aranın bitmesinin ardından Trendyol Süper Lig'de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. 2024-2025 Şamil Ekinci Sezonu'nun 9. haftasında açılış Kayserispor - Gaziantep FK maçıyla olacak. Peki, Kayserispor - Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte detaylar...

Kayserispor - Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Kayserispor - Gaziantep FK maçı 19 Ekim Cumartesi günü saat 13:30'da oynanacak. Müsabaka beIN Sports ekranlarından canlı yayınlanacak.

Maçın hakemi belli oldu

Kayserispor ile Gaziantep FK arasında oynanacak maçın hakemi belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) yapılan açıklamaya göre, karşılaşmayı Halil Umut Meler yönetecek. Esat Sancaktar ve Gökhan Barcın'ın yardımcı hakemlik görevini üstleneceği mücadelenin dördüncü hakemi de Ayberk Demirbaş olacak.

Gaziantep FK, Kayseri'ye gidiyor

Kırmızı-siyahlılar, bugün gerçekleştireceği antrenmanın ardından karayoluyla müsabakanın oynanacağı Kayseri şehrine hareket edecek.

Muhtemel 11'ler:

Kayserispor: Bilal Bayazit, Gökhan Sazdağı, Arif Kocaman, Bourabia, Hasan Ali Kaldırım, Kartal Kayra, Karimi, Cardoso, Mane, Boa Morte, Nazon.

Gaziantep FK: Dioudis, Ertuğrul Ersoy, Saborit, Viana, Emre Taşdemir, Ndiaye, Ogün Özçiçek (Kozlowski), Maxim, Lungoyi, Sorescu, Okereke.

{ "vars": { "account": "G-1REJ3H5V8B" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }