Gaziantep'te uzun yıllardır görev yapan Milli Eğitim il müdürü Yasin Tepe şok bir kararla görevden alındı.

85 milyonun kimlik bilgileri çalındı! Bakan doğruladı... 85 milyonun kimlik bilgileri çalındı! Bakan doğruladı...

Tepe'nin görevden alınma nedeninin LGS sıralamasındaki manipülasyonlar ile kent yöneticilerini yanlış bilgilendirilmesi olduğu ileri sürüldü. 

Vali Kemal Çeber: "Yasin bey görevden alınmadı"

5 yıldan beri başarılı bir şekilde Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan Yasin Tepe geçtiğimiz haftalarda Milli Eğitim Bakanlığı ile görüşerek çok yorulduğunu ve biraz dinlenmek istediğini söyleyerek izin istediğini belirtti, Yasin Tepe’nin istifa kararını Vali Kemal Çeber doğruladı ve “Yasin bey görevden alınmadı. Bir süredir müsaade istiyordu, çok yoruldum dedi başka iller ve Ankara’da bakanlıkta önemli pozisyonlarda teklif edildi ama bir süre dinlenmek istiyorum beş yıllık Gaziantep süreci ve özellikle de depremden sonraki süreç beni çok yordu deyince biz de Fatma Şahin başkanım da anlayışla karşıladık” dedi.

Basın Açıklaması 01 Çalışma Yüzeyi 1

İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ SAYIN YASİN TEPE’NİN GÖREVDEN ALINMASI İLE İLGİLİ BAZI BASIN VE YAYIN ORGANLARINDA ÇIKAN HABERLER, GERÇEĞİ YANSITMAMAKTADIR.

MÜDÜRÜMÜZ, YAKLAŞIK 5 YILDIR YÜRÜTMÜŞ OLDUĞU İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREVİNDEN KENDİ İSTEĞİYLE BAKANLIĞIMIZDAN AFFINI TALEP ETMİŞTİR.

BUNUN DIŞINDA ÇIKAN ASILSIZ HABERLERE İTİBAR EDİLMEMESİ KAMUOYUNA SAYGI İLE DUYURULUR.

Editör: Elif Yılmaz