Galatasaray’a karşı 2 gol atan Beşiktaş’ın İtalyan futbolcusu Ciro Immobile, Turkcell Süper Kupa maçının futbolcusu seçildi.

Turkcell Süper Kupa’da Beşiktaş, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda mücadele ettiği Galatasaray’ı 5-0 mağlup etti. Mücadelede 2 gol kaydeden siyah-beyazlıların İtalyan forveti Ciro Immobile, basın mensupları tarafından yapılan oylamada karşılaşmanın futbolcusu seçildi.

G U F Ry Bg W E A Ai6 M E

Kupa töreninde 34 yaşındaki futbolcuya, maçın futbolcusu ödülü takdim edildi.

Beşiktaş formasıyla ilk resmi maçına Galatasaray karşısında çıkan Ciro Immobile ve genç oyuncu Mustafa Hekimoğlu, siyah-beyazlı formayla ilk gol sevincini yaşadı.

Beşiktaş, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanan Turkcell Süper Kupa maçında Galatasaray’ı 5-0 mağlup etti. Siyah-beyazlılarda Ciro Immobile 21. saniye ile 81. dakikada, Mustafa Hekimoğlu ise 90+2. dakikada kaydettiği gol ile Beşiktaş formasıyla ilk gol sevincini yaşamış oldu.

Siyah-beyazlı formayla çıktığı ilk müsabakada ağları sarsmayı başaran İtalyan futbolcu Immobile, aynı zamanda 50. saniye ile Icardi’de bulunan ‘Süper Kupa’daki en erken gol’ rekorunu da ele geçirdi.

Başkan Yılmaz’dan Gaziantep Şehitkamil Belediyespor’a moral ziyareti Başkan Yılmaz’dan Gaziantep Şehitkamil Belediyespor’a moral ziyareti

Immobile, 11’de başladığı müsabakanın 85. dakikasında yerini Mustafa Hekimoğlu’na bıraktı.

Beşiktaş alt yapısından yetişen ve bu maça kadar 6 kez siyah-beyazlı formayı giyen Mustafa Hekimoğlu ise karşılaşmanın 90+2. dakikasında kaydettiği golle Beşiktaş formasıyla ilk gol sevincini yaşadı.

Süper Kupa finalinde Beşiktaş, ezeli rakibi Galatasaray'ı 5-0 mağlup etti.

Beşiktaş, Süper Kupa'da Galatasaray karşısında çok erken bir gol buldu.

Galatasaray savunmasının arkasına gönderilen topta Victor Nelsson hata yaptı ve topa müdahalede bulunamadı.

Kaleciyle karşı karşıya kalan Ciro Immobile, henüz 21. saniyede takımını öne geçirdi. İtalyan golcü,  ile ilk resmi maçında fileleri havalandırmış oldu.

REKORU KIRDI

Ciro Immobile, Mauro Icardi'ye ait olan (Geçen sezon Fenerbahçe'nin U19 takımına atmıştı) Süper Kupa tarihinin en erken golü rekorunu 21. saniyede attığı golle kırdı.

2 GOL CIRO'DAN

5-0 Beşiktaş'ın üstünlüğüyle tamamlanan maçta Ciro Immobile 2. golünüde attı. Tecrübeli oyuncu 81. dakikda penaltıdan farkı 3'e çıkartan golü kaydetti.

Kaynak: iha