Narin'in cinayetinde ’bir kısım şahısların hedef saptırma maksatlı suni ihbarları’ kayıtlara geçti Narin'in cinayetinde ’bir kısım şahısların hedef saptırma maksatlı suni ihbarları’ kayıtlara geçti

Muğla’nın Milas ilçesinde dün akşam meydana gelen motosiklet kazasında hayatını kaybeden ünlü Rus YouTuber ve moto blogger "Moto Tanya" adıyla bilinen Tatyana Ivanovna Ozolina’nın cenazesinin ülkesine götürülmesi için Rusya’da yardım kampanyası başlatıldığı öğrenildi.

Tatyana Ozolina Kimdir Sosyal Medya Fenomeni Tatyana Ivanovna Ozolina Nasil Oldu

Dün akşam saatlerinde Söke-Milas karayolunda meydana gelen trafik kazasında 38 yaşındaki Rus uyruklu fenomen Tatyana Ivanovna Ozolina’nın hayatını kaybetmesi herkesi üzdü. Kazadan sonra cenazesi Adli Tıp Kurumu’na kaldırılan Ozalina’nın cenazesinin ülkesine götürülmesi için Rusya’da yardım kampanyası başlatıldığı öğrenildi.

Yardım kampanyası, ölen fenomenin sevgilisi Alex Volodikov ve kaza yaptığı sırada yanında bulunan motosikletli arkadaşı Sergey Hardikov tarafından sosyal medya hesaplarından duyuruldu.

Alex Volodikov, Instagram hesabında yaptığı paylaşımda, Tatyana’nın ailesine destek olmak için resmi bir bağış kampanyası açıldığını belirtti.

Paylaşımda, bağış yapmak isteyenler için banka kartı numarası da verildi.

"Moto Tanya" adıyla bilinen Tatyana Ivanovna Ozolina’nın çeşitli sosyal medya hesaplarında 8 milyon takipçisi olduğu ve Rusya’nın en popüler moto bloggerlarından biri olduğu öğrenildi.

Aw253045 07

13 yaşında bir erkek çocuk annesi olan Ozolina’nın kaza sırasında kaskının kafasından fırlaması nedeniyle hayatını kaybettiği öğrenildi.

Rusya'nın ünlü sosyal medya fenomeni moto Vlogger Tatyana Ivanovna Ozolina Türkiye'de geçirdiği kaza sonucu hayata gözlerini yumdu. Ölüm haberi Rus fenomenin takipçileri tarafından büyük bir üzüntüyle karşılandı.

Rus basınında da olay geniş yer bulurken Tatyana Ozolina kimdir? Sosyal medya fenomeni Tatyana Ivanovna Ozolina nasıl öldü? soruları sorulmaya başlandı.

Motosikletiyle Dunyayi Gezen Rus Blogger Mototanya Turkiyede Hayatini Kaybetti 2T9J

Rus YouTuber ve moto Vlogger Tatyana Ivanovna Ozolina motosikleti ile dünyayı geziyordu. Türkiye'ye gelen Tatyana Ozolina Milas-Söke karayolunda geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Tatiana Ozolina'nın cansız otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Yaşanan üzücü olayın ardından Tatyana Ozolina kimdir? Sosyal medya fenomeni Tatyana Ivanovna Ozolina nasıl öldü? soruları arama motorlarına sıkça sorulmaya başlandı. İşte Tatyana Ivanovna Ozolina'nın hayatı ve biyografisi...

TATYANA OZOLİNA KİMDİR?

Rus Motorcu ve sosyal medya fenomeni Tatyana Ivanovna Ozolina 6 Mart 1986'da Rusya'da dünyaya geldi.

38 yaşında olan Rus fenomen yönetim ekonomisinde yüksek öğrenimini tamamladı. u.

Moto Tanya, diğer adıyla Tatyana Ozolina, bağımsız hayatına 15 yaşında Omsk'ta okumak için ailesinden ayrılarak başladı.

Tatyana ebeveynlerinin ayrıntılarını açıklamasa da, çocukluğundan beri onu maddi ve duygusal olarak desteklediler.

2008 yılında Tatyana Rusya'nın Omsk kentinin en güzel 150 kızı arasına girdi.

2012 yılında Moskova'ya taşınarak ilk motosikletini satın aldı.

İlk motosikleti 2007 model Ninja Kawasaki ZX6R'ydi. Ardından motosikletini yeniledi ve 2012 ZX6R satın aldı. Daha sonra 2022'de hayallerindeki motosiklet olan 2015 BMW S1000rr'yi satın aldı.

Sosyal medya hesaplarından paylaşımlarına devam eden Tatyana Ozolina'nın hayran kitlesi 2015'in sonlarında giderek arttı ve 2020'de sosyal medya takipçileri açısından dünyanın en popüler kadın bisikletçilerinden biri haline geldi.

Tatyana Ozolina dünya turu yapmak için yola çıktı. Türkiye'de geçirdiği kaza sonucu hayata gözlerini yumdu.

TATYANA IVANOVA OZOLİNA NASIL ÖLDÜ?

Söke'den Milas istikametine seyir halinde olan 3 motosikletten 2'si tır ile çarpıştı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kazada Rus YouTuber Tatyana Ivanovna Ozolina'nın hayatını kaybettiğini belirledi.

Kaynak: iha