Diyarbakır'da 19 gündür kayıp olan ve arama çalışmaları süren 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeni, 7 Eylül günü bir dere yatağında çuval içerisinde bulundu. Küçük kızın acı kaybı, tüm Türkiye’yi derinden üzdü. Otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edilen Narin’in cenazesi, beyaz gelinlik örtülü tabutuyla son yolculuğuna uğurlandı.

Bahar ve Nihal Candan’ın aralarında bulunduğu 21 sanıklı dolandırıcılık davasında ara karar açıklandı Bahar ve Nihal Candan’ın aralarında bulunduğu 21 sanıklı dolandırıcılık davasında ara karar açıklandı

Narin Beyaz Gelinlik Icinde Son Yolculuguna Ugurlandi Iste Yurek Burkan O Goruntuler 1 (1)

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır’da 21 Ağustos’ta kaybolan Narin Güran’ın cansız bedenine ulaşıldığını sosyal medya üzerinden duyurdu. Küçük kızın bedeni, köyün yakınındaki bir dere yatağında, çuval içine yerleştirilmiş şekilde bulundu. Bu acı haber, tüm ülke genelinde büyük yankı uyandırdı ve Narin’in başına gelen trajedi pek çok kişiyi yasa boğdu.

Cenazede Beyaz Gelinlik Örtüsü

Narin Güran’ın cansız bedeni, Diyarbakır Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Cenazesi, geniş güvenlik önlemleri eşliğinde Tavşantepe Mahallesi’nde bulunan camiye getirildi. Cenazeye katılanlar, tabutun üzerine serilen beyaz gelinlik örtüsünü görünce duygusal anlar yaşadı. Gelinlik, minik Narin'in yaşanamayan çocukluğunu ve yarım kalan hayatını simgeler nitelikteydi. Cenaze törenine katılanların gözyaşları içerisinde, acı içinde onu son yolculuğuna uğurlaması herkesi derinden etkiledi.

Editör: Elif Yılmaz