SPOR

Okan Buruk'tan Young Boys maçı öncesi açıklamalar... Sağ bekte sürpriz karar!

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Şampiyonlar Ligi play-off turunda Young Boys ile oynanacak rövanş müsabakası öncesinde açıklamalarda bulundu.

Abone Ol

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Şampiyonlar Ligi play-off turunda Young Boys ile oynanacak rövanş müsabakası öncesinde açıklamalarda bulundu. Sarı kırmızılıların teknik patronu Buruk, ilk 11 ve maç hakkında demeçler verdi. 

Barış sağ bekte

Young Boys ile oynanacak rövanş mücadelesine sağ bekte Barış Alper Yılmaz ile başlayacaklarını söyleyen Okan Buruk, "Barış'ı sağ bekte başlatacağım bugün. Hem hava topları hem ikili mücadele kazanma yüzdesi hem de geriye koşulardaki hızı onu kullanacağımız etkenlerden olacak. Önde Batshuayi-Icardi ikilisi olacak" dedi.

Jelert, %100'üne ulaşmadı

Kopenhag'dan transfer edilen Elias Jelert'in tam olarak hazır olmadığını belirten Buruk, "Sol bekte Köhn ile devam edeceğiz. Jelert'in tam %100'ünü bulması için biraz daha zaman gerekiyor. Bunu yakaladığı zaman zaten çok beğendiğimiz bir oyuncu" ifadelerini kullandı.

Zaha hasta olduğu için kadroya alınmadı

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Wilfried Zaha'nın sakatlığı sebebiyle kadroya alınmadığını açıkladı. Buruk, "Zaha dün hasta olduğu için antrenmana çıkmadı, bugün de aynı sebepten dolayı kadroda yok" açıklamasında bulundu.

{ "vars": { "account": "G-1REJ3H5V8B" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }