SPOR

Osimhen'den Galatasaray taraftarına mesaj: Size kendimi adayacağım

Galatasaray'ın yeni transferi Victor Osimhen, transferinin resmiyet kazanmasının ardından kulüp kanalına konuştu. Victor Osimhen: "Galatasaray'ın ilgisini duyduğum zaman benim için kolay bir karardı. Galatasaray'ın ne kadar büyük ve aile gibi hissettiren bir kulüp olduğunu biliyordum. Galatasaray taraftarı da inanılmaz. Havalimanına gelen insanlar beni çok heyecanlı karşıladılar. Bu, bir oyuncu için önemlidir. İlk maçımı heyecanla bekliyorum. Bu proje için çok heyecanlıyım."

Loading...

Abone Ol

MAAŞI 6 MİLYON EURO

Yıldız futbolcunun tanıtım videosu heyecanla bekleniyordu. Galatasaray alıştırdığı üzere 19.05'te Osimhen'in tanıtım videosunu maskeli balo konseptiyle yayınladı. Başkan Dursun Özbek ve Osimhen ilk açıklamalarını Galatasaray Youtube kanalına yaptı. Diğer taraftan Galatasaray, Osimhen'i KAP'a bildirdi ve maaşının 6 milyon euro olduğunu açıkladı. Yıldız futbolcu, Galatasaray'da 45 numaralı formayı giyecek.

''GALATASARAY'IN NE KADAR BÜYÜK OLDUĞUNU BİLİYORDUM.''

Victor Osimhen: "Galatasaray'ın ilgisini duyduğum zaman benim için kolay bir karardı. Galatasaray'ın ne kadar büyük ve aile gibi hissettiren bir kulüp olduğunu biliyordum. Galatasaray taraftarı da inanılmaz. Onyekuru ile konuştum. Benim arkadaşım zaten. Galatasaray'ın, Galatasaray taraftarının ve buradaki insanların harika olduğunu söylemişti. Galatasaray maçlarını izliyordum zaten. Mertens buraya geldiğinden beri nasıl oynuyor, insan ve oyuncu olarak nasıl geliştiğini takip etmek istiyordum. Golden sonra, kazandıkları zaman taraftarla olan etkileşimleri de heyecan verici. Dört gözle ilk maçı bekliyorum. Kendimi Galatasaray'a adayacağım." dedi. 

BAŞKAN'DAN ÖVGÜ

Osimhen'den sonra Başkan Dursun Özbek: "Galatasaray ve Türk sporu için çok önemli bir transfer. Bir Galatasaraylı olarak dünya yıldızı futbolcuların kulübümüzde olması hepimizi memnun ediyor. Kendisine başarılar diliyorum. İnşallah bu seneki mücadelemizde bize büyük katkı verecektir." 

OSIMHEN YETMEDİ, RABIOT BEKLENİYOR

Adı sıkça Fenerbahçe'yle de anılan ve menajerliğini yapan annesinin takımlardan yüksek imza bedelleri istediği söylenen 29 yaşındaki Fransız orta saha Adrien Rabiot hakkında videoda bir mesaj olup olmadığına bakan Galatasaraylı taraftarlar, tanıtım videosunun detaylarında Fransız bayrağının renklerini görünce ''Adrien Rabiot geliyor mu?'' sorularını sormaya başladı.

"İtalya'ya ilk gittiğimde de bana çok destek oldu. Benim için bir ağabey gibiydi, sürekli yanımdaydı. Çok saygı duyduğum bir isim. Tekrardan takım arkadaşım olacağı için heyecanlıyım. Diğer takım arkadaşlarımla da hemen tanışmak istiyorum."

"Mertens buraya geldiğinden bu yana Galatasaray'ın maçlarını izliyordum. Gol attıkları zaman, kazandıkları zaman taraftarların etkileşimleri de heyecan vericiydi. Şimdi de taraftarlarımızın her golden sonra beni destekleyeceklerini ümit ediyorum ve heyecanla bekliyorum."

Dursun Özbek: "Victor, çok önemli bir transfer Türk sporu ve Galatasaray için. Avrupa'daki mücadelemiz ve 5. yıldız hedefimiz için beklentimiz çok yüksek. Bunu vereceğinden de eminim. Bir Galatasaraylı olarak böyle bir futbolcunun takımımızda olması herkesi memnun ediyor. Ben kendisine başarılar diliyorum. İnşallah bu seneki mücadelemizde bize büyük katkı verecektir."

{ "vars": { "account": "G-1REJ3H5V8B" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }