Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, 24 Ağustos’ta Gaziantep’te fıstık mitingi düzenledi. Mitinge fıstık üreticilerinin sorunlarını dile getiren CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in, miting öncesi önü bir grup fıstık üreticisi tarafından kesilerek sorunlar dile getirildi.

G Vv 65 F X M A Aja Gp

Sorunları dile getirenler arasında başrolde yer alan ve traktör direksiyonunda objektiflere poz veren Aslıhan Doğan’ın ise CHP’li Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan’ın eşi olduğu ortaya çıktı.

Özgür Özel'in Fıstık Üreticilerinin önünü kesmesi ve eylem yaptığı sırada Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan, eşinin olduğu fotoğrafı da paylaşarak, ''Fıstık Mitingimiz için Sn. Genel Başkanımızı karşıladık. Güzergah üzerinde yolumuzu keserek dertlerini dile getiren çiftçilerimizin sesine kulak verdik.'' ifadelerini kullandı.

Özgür Özel’e protestocu diye tanıtılan kadın belediye başkanının eşi çıktı

Sosyal medyada büyük yankı uyandırdı

Aslıhan Doğan’ın, Ali Doğan’ın eşi olduğu gizlenerek fıstık üreticisi gibi gösterilmesi ve Özel’e sorunları iletmesi sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

G Vv 65 F X M A Aja Gp

Yaşananlara tepki gösteren sosyal medya kullanıcıları CHP’nin sahte senaryolarla algı operasyonu yapmaya çalıştığını iddia etti.

Öte yandan, Özgür Özel’in mitingde fıstık istemesi sırasında da başrolde CHP’li belediye başkanının eşi Aslıhan Doğan’ın yer alması dikkat çekti.

Özel’in miting sırasında fıstık fiyatları ile ilgili konuşurken fıstık istemesi üzerine fıstığın da Aslıhan Doğan tarafından sahnede Özel’e verildiği görüldü.

Özel, o anlarda ise, "Ablam bana traktörün üstünden bu boz fıstığı verdi. Bu fıstık boz fıstık. Bunun fiyatı geçen yıl 110 liraydı. O günden bugüne her şeyin fiyatı 2 katına çıktı" ifadelerini kullandı.

Fıstık üreticilerinin eylemi sırasında paylaşılan fotoğraf karesinden olayı ilk yazan Antep Gündemi isimli popüler sosyal medya hesabı, paylaşımında,

''CHP Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan “Güzergah üzerinde yolumuzu keserek dertlerini dile getiren çiftçilerimizin dertlerini dinledik” diyor. Traktörün üzerindeki çiftçi Ali Doğan’ın eşi çıkıyor. Kendilerini kandırıyorlar. Yetmiyor; CHP Genel Başkan Özgür Özel’i kandırıyorlar. Yetmiyor; CHP Milletvekili bu tiyatroyu savunuyor. Yetmiyor; CHP İl Gençlik Kolları Başkanı bu tiyatroyu savunuyor. Yahu ayıp size ayıp. Yanlışa yanlış demek çok mu zor? Kabul edin bu yapılan yanlıştır. Normal bir çiftçi olsa kim ne diyebilirdi? '' ifadelerini kullandı.

Buna yanıt veren Gaziantep CHP Gençlik Kolları Başkanı Av. Fayat Ferhat Alagöz de, paylaşıma tepki göstererek, ''

Gaziantep'te fotoğraf severler İslahiye ilçesinde "acıyı" kaydetti Gaziantep'te fotoğraf severler İslahiye ilçesinde "acıyı" kaydetti

@GundemiAntep27 adlı kişiye yanıt olarak

''Başkanın eşinin yaptığını tebrik etmek yerine yanlış gibi göstermeye çalışma çabası anlaşılır gibi değil. Başkan ve eşi çiftçiler için birlikte mücadele etmektedirler.'' tepkisini gösterdi.

Özgür Özel’e protestocu diye tanıtılan kadın belediye başkanının eşi çıktı

Editör: Murat ATAY