Gaziantep’te son dakika gelişmesine göre, Prof. Dr. Ilgın Türkçüoğlu’nun Gaziantep Şehir Hastanesi’ne başhekim olarak atanma kararı sisteme düştü. Böylece, Türküçoğlu’nun atanması kesinleşti. 

GSOMEM’de KOSGEB Yeşil Sanayi Destek Programı bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi GSOMEM’de KOSGEB Yeşil Sanayi Destek Programı bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi


Gaziantep Şehir Hastanesi’nde başhekim olarak görev yapan Prof. Dr. Süleyman Çetinkünar’ın görevden alınması nedeniyle kriz yaşanmış ve kimin başhekim oacağı konusu son bir haftanın en çok tartışılan konusu olmuştu.
Bartın doğumlu Ilgın Türkçüoğlu’nun atama kararının sisteme düşmesiyle, Gaziantep Şehir Hastanesi Başhekimi kesinleşmiş oldu.

Ilgin

Ilgın Türkçüoğlu kimdir?

Prof. Dr. Ilgın Türkçüoğlu İnönü Üniversitesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilimdalında 12 yıl öğretim üyesi olarak çalıştıktan sonra 5 yıl boyunca Gaziantep Cengiz Gökçek Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde Başhekimlik görevini yürütmüştür.

Başhekimliği süresince Gaziantep ilinde kamuda ilk tüp bebek merkezini, pediatrik kalp merkezi, ve pediatrik palyatif bakım merkezini kurmuştur. Akademik kimliğinin yanında, Üniversitede Anabilim Dalı Başkanlığı göreviyle birlikte 9 yıl yöneticilik deneyimi olan Prof. Dr. Ilgın Türkçüoğlu Gaziantep Şehir Hastanesine Başhekim olarak atanmıştır.

Editör: Nihat Sıvakçıgil