Şehitkamil Belediyesi Mart ayı Meclis Toplantısı’nın 1. Birleşimi gerçekleşti. Atatürk Kültür ve Spor Merkezi’nde Umut Yılmaz başkanlığında gerçekleşen toplantıda gündemdeki 19 madde görüşüldü. Meclisin açılışında eski Başbakan Necmettin  Erbakan’ı vefatının yıldönümünde saygıyla anan Başkan Yılmaz, önceki gün hayatını kaybeden Gaziantepli ünlü sanatçı Edip Akbayram’a da Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenlerine baş sağlığı diledi.

Gaziantep FK'da keyifler yerinde... Selçuk İnan'dan Futbolculara İzin Jesti Gaziantep FK'da keyifler yerinde... Selçuk İnan'dan Futbolculara İzin Jesti

1 (1) (41)

Başkan Yılmaz’ın  konuşmasının ardından gündem maddelerine geçildi. Gündemdeki 19  madde oybirliği ile kabul edilerek, ilgili komisyonlara sevk edildi. Gündem dışı 4 madde de oy birliği ile gündeme alındı.